Nicole Cherry este însărcinată şi a anunţat nunta

Cântăreaţa Nicole Cherry și-a uimit de curând fanii cu vestea ca este însărcinată. Aceasta trăiește o frumoasă relație de dragoste cu Florin Popa cu care vedeta va ajunge curând în fața altarului.

Nicole Cherry anunța în urmă cu puţin timp că urmează să devină mămică. Cântăreața a declarat că este însărcinată în luna a patra și așteaptă o fetiță. Nicole Cherry este într-o relație cu Florin Popa, alături de care urmează să ajungă în fața altarului.  Cea mai tânără și frumoasă viitoare mămică din showbiz și-a uimit fanii când a anunțat că este însărcinată.

Deși are doar 22 de ani, superba cântăreață se bucură de momentul maternității alături de partenerul de viată. Nicole Cherry a primit deja inelul de logodnă de la iubitul ei dar nu s-a grăbit să ajungă în fața altarului. Acum, odată cu vestea sarcinii, Nicole Cherry a făcut primele declarații și în ceea ce privește nunta. Aceasta a declarat că urmează să ajungă in fata altarului anul viitor.

Vedeta a spus că îşi dorește o nuntă normală, drept urmare atât ea cât și viitorul soț au decis să aștepte să treacă pandemia.

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: