Horoscop

Valabil 11 iulie 2022

Berbec

Astăzi lucrurile sunt îndreptate mai mult spre ceea ce vor și au nevoie alții decât ceea spre ceea ce trebuie să faci pentru tine. Cu Luna în Balanță, acea distanță de siguranță care îți permite să arăți natura ta de susținere este acolo, așa că folosește-o pentru a-i încuraja pe cei care au nevoie de tine. Pe plan sentimental totul merge foarte bine, iar la capitolul finanțe conturile tale sunt în creștere,


Taur

Astăzi poate fi o zi plină de evenimente și vei dori să-ți separi emoțiile de rezultate. Poate fi greu să renunți la ceea ce ai trăit. Cu toate acestea, a venit momentul să te gândești mai mult la tine.
Ai încredere că, dacă faci tot posibilul, lucrurile se vor îndrepta în direcția pe care ți-o dorești.

Gemeni

S-ar putea să te simți ușor copleșită de bucuria din jurul tău azi. Este posibil să ai atât de multă energie încât să începi un antrenament de exerciții fizice. Nu te sfii să recunoști că simți să faci acest lucru, mai ales dacă partenerul sau prietenii te susțin și te ajută pe celelalte planuri. Uneori e mai bine să oferi onestitate celor din jur.


Rac

Familia și timpul petrecut cu persoanele în vârstă pot fi o experiență minunată pentru tine. Folosește-te de acest timp pentru a pune întrebări și a primi sfaturi de la cei care au mai multă experiență de viață. Acum ai șansa să te bucuri de perspectivă și ajutor în probleme pe care pur și simplu nu ai reușit să le gestionezi singură.


Leu

Atunci când vorbești cu prietenii, familia și colegii, concentrează-te pe abilitățile tale de ascultare. Nu mai încerca să împărtășești ceea ce gândești și simți. O să fii uimită de ceea ce se întâmplă atunci când le permiți altora să preia conducerea conversației. Acest lucru ar putea însemna o ușurare binevenită pentru tine. Nu uita că nativii din zodia Leului sunt puternici și sunt conduși de semnul focului.

Fecioară

Cel mai bun moment pentru a depăși cu brio chestiuni financiare este atunci când ești odihnită și ai mintea limpede. Luna în Balanță te poate ajuta să te distanțezi emoțional de problemele legate de bani. Uneori acestea pot deveni copleșitoare și complexe. Este o zi bună pentru a dedica o oră din program facturilor importante. Nu mai lăsa lucrurile pe ultima sută de metri pentru că te pot afecta mai mult decât crezi.


Balanță

Descoperă-te și gândește-te la viitorul tău. Cu Luna în zodia ta, acesta este un moment minunat pentru a-ți explora sentimentele despre viață, ce vrei și ce trebuie să faci în această săptămână. Dacă nu ai creat o listă de obiective sau nu ai lucrat la lista de sarcini, asigură-te că faci acest lucru înainte ca timpul să zboare și săptămâna să treacă.

Scorpion

Istoria relației tale este atât de importantă, dar uneori este bine să nu mai aduci în discuție nimic din trecut. S-ar putea să simți că trebuie să reamintești cuiva despre timpul în care ți-a rănit sentimentele. Ai în vedere că astăzi distanța ajută la rezolvarea problemelor. Cu puțină tăcere din partea ta, există spațiu pentru a te autoevalua și a reflecta. Lăsând problema să se așeze puțin, acest lucru te poate ajuta și pe tine.


Săgetător

Întotdeauna este bine să ajungi la un prieten cu care nu ai mai vorbit de mult. Dacă aștepți ca primul semn să vină din partea lui, trebuie să te gândești că sunt șanse mari ca și el să creadă la fel în legătură cu relația voastră. Fii cea care inițiază discuția pentru că acest lucru reflectă faptul că îți pasă și asta este atât de plăcut de știut din partea persoanelor dragi.

Capricorn

Dacă ești tipul de persoană care preia conducerea, astăzi s-ar putea să îți fie mai ușor să inițiezi proiecte și conversații și să aduci îmbunătățiri în modul de lucru. După un weekend lung, mintea ta este gata să se întoarcă la muncă și să realizeze mai multe din ceea ce ți-ai propus la începutul listei de sarcini.


Vărsător

Religia și politica sunt subiecte sensibile pentru tine astăzi și s-ar putea să preferi să nu-ți fie contestat punctul de vedere de oameni bine intenționați, mai ales dacă sunt membri ai familiei tale sau un prieten apropiat. Astăzi, stabilești limite clare și pur și simplu spui când simțiți că ceva este în contradicție cu ceea ce crezi tu. Este mai bine să-i anunți pe cei din jur despre ceea ce crezi decât să ajungi într-o conversație incomodă.

Pești

S-ar putea să te gândești un pic mai mult decât de obicei la chestiuni legate de moarte. Dacă ai întrebări importante despre natura privată sau ai nevoie de cineva în care să ai încredere, ia în considerare să contactezi un prieten, un mentor sau un consilier în această săptămână. Ai nevoie de cineva care să te ajute să-ți pui ordine în gânduri și nu trebuie să te simți stânjenită pentru asta.

Vizualizări: 811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: