Horoscop

Horoscop 10 iulie

Berbec

Este o zi cu adevărat delicată, cu numeroase momente dificile. Cel mai afectat domeniu este cel al relațiilor cu familia, în special cei cu care ai un istoric negativ, tensionat.

Taur

Ar fi bine să limitezi la minimum deplasările, mai ales cele pe distanțe scurte și să eviți, indiferent de ce efort va fi necesar, discuțiile tensionate cu oricine, pentru că nu va ieși nimic bun.

Gemeni

Se poate pune problema unei pierderi, inclusiv una financiară, din cauza unui moment de neatenție, de neglijență sau de asumare a unui risc prea mare. Ar fi bine să-ți temperezi pornirile către orice fel de aventură.

Rac

Este posibil să ajungi să-ți faci rău singur, pe plan fizic sau sufletesc, în funcție de cât de multe tensiuni ai acumulat. Ca să nu ajungi în acel punct, ar fi bine să cauți metode de a te destinde în mod real.

Leu 

Gândurile îți sunt încurcate, la fel și emoțiile și bine ar fi să încerci să stai departe de situațiile despre care știi deja că te pot provoca să reacționezi dur. Altfel, încurcătura va fi și mai mare.

Fecioară

Sunt posibile situații foarte ciudate, cu evoluții neașteptate, în care să te trezești implicat, fără să te poți sustrage. Bine ar fi să cauți resurse sufletești ca să poți fi cumsecade, chiar dacă situația te provoacă la duritate și intoleranță.

Balanță

Este o zi cu un potențial negativ major la adresa imaginii tale în cadrul unui grup, mai mare sau mai mic, în funcție de anvergura personalității tale. Este bine să faci ce poți, cât de bine poți, fără teamă, dar și fără infatuare.

Scorpion

Există riscul să îți distrugi propriile planuri, într-un moment de supărare, deși știi că sunt bune și ai muncit pentru realizarea lor. Poți învăța această lecție pe calea cea dură, din experiență, sau te poți opri la timp.


Săgetător

Se poate ajunge la complicații foarte dificil de controlat, dacă nu vei dori să fii atent la consecințele propriilor decizii. Discuțiile pot degenera, foarte ușor, în conflicte stupide.

Capricorn 

Este o zi cu un potențial negativ major, pe care nu-l poți ocoli în totalitate. Este mai mult o descărcare a unei acumulări negative, iar domeniul cel mai vulnerabil este cel al relațiilor de parteneriat, inclusiv cea de cuplu.

Vărsător 

Bine ar fi să îți propui, chiar de la primele ore, să ai o atitudine protectoare față de propriul corp și să-ți prețuiești sănătatea, în toate sensurile posibile. Iar față de muncă să adopți o atitudine mai relaxată.


Pești

Există riscul unui derapaj major în relațiile cu cei dragi, pe fondul unor nemulțumiri acumulate. Ar fi bine să-ți cauți ceva constructiv de făcut și să eviți confruntările, și pe cele mici, și pe cele mari.

Vizualizări: 652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: