HOROSCOP

HOROSCOP 19 MAI

Berbec

Se anunţă zarvă mare în viaţa socială, astăzi. Bucuria vă însoţeşte pretutindeni, iar prietenii vă sunt cei mai buni susţinători. Ocupați-vă de ce aveți de făcut, însă rămâneți cu zâmbetul pe buze, aducând fericirea în locurile pe unde umblați. Fiți cu inima deschisă. Popularitatea de care vă bucuraţi vă permite să aveţi un cuvânt greu de spus.

Taur

Chiar dacă ziua pare a începe cu stres la locul de muncă şi aparente neînţelegeri cu cei care vă sunt colaboratori, păstrați-vă, totuşi, optimismul, deoarece în a doua parte a zilei lucrurile se „repară“ de la sine. Încercați, doar, să nu faceți noi promisiuni înainte de a le onora pe cele făcute anterior.

Gemeni

Este bine să insistați în atingerea unui țel sau scop numai dacă sunteți sigur că rezultatul obţinut este unul care să vă facă fericit. Este de preferat să nu luați nici un fel de decizie astăzi, în ceea ce priveşte viitorul dumneavoastră; preferabil este să aşteptaţi până mâine pentru a alege ce cale urmați de acum încolo.

Rac

Nici pentru dumneavoastră nu este o zi favorabilă schimbărilor, indiferent de natura acestora. Ceea ce puteți face, însă, este să continuați în aceeaşi linie de gândire în care ați început săptămâna, având răbdare şi fiind persuasiv. Păstrați-vă atenţia alertă şi evitați amplificarea conflictelor existente.

Leu

Ați cerut ajutor şi astăzi beneficiați de el. În viaţă apar oameni care sunt trimişi, parcă, din viitor, veniţi special pentru a vă lumina gândurile şi pentru a vă arăta cum să acţionați punctual. Rezervați-vă a doua parte a zilei fie pentru a vă planifica concediul, fie pentru a o dedica persoanei iubite.

Fecioară

În această zi, interesul pentru chestiunile sentimentale se va accentua considerabil, iar iniţiativele din acest domeniu se vor bucura de succes. Nu vă grăbiți să luați decizii legate de carieră. Şi asta deoarece încă nu aveți toate datele necesare pentru a şti ce anume să schimbați la acest capitol al vieţii. De preferat este să îi ascultaţi pe cei cărora le cereți sfaturile.

Balanţă

Deşi vă simţiți în putere, capabil să faceți schimbări drastice în viaţa dumneavoastră, încă nu este momentul potrivit pentru a acţiona în această direcţie. Ceea ce puteți face, însă, este să puneți pe hârtie ideile pe care le aveți şi, în acest scop, să vă alcătuiți o strategie demnă de invidia marilor generali de armată.

Scorpion

Nu sunteți în apele dumneavoastră, astăzi. Probabil că este o zi în care preferați să vă petreceți timpul pe afară, cu prietenii, şi în nici un caz alături de membrii familiei. Pot exista, într-adevăr, neînţelegeri cu mama. Încercați, totuşi, să găsiți un echilibru între aceste două medii – familia şi prietenii.

Săgetător

Aveți tendinţa de a discuta în contradictoriu, astăzi, indiferent cine sunt persoanele cu care interacţionați. Practic, spiritul de înţelept încearcă să iasă la suprafaţă, însă nu într-o manieră favorabilă relaţionării. Încercați, totuşi, să păstrați o atitudine jovială, mai ales la locul de muncă.

Capricorn

Partenerul se va confrunta cu o situaţie mai dificilă, iar sprijinul dumneavoastră i-ar putea fi de un real folos. A gândi în mod constructiv este cel mai bun lucru pe care îl puteți face, mai ales în cazul în care vă este cerută părerea. O zi în care atenţia vă este îndreptată din plin fie în ceea ce-i priveşte pe copii, fie în cazul în care sunteți îndrăgostit şi vreți să petreceți timpul alături de persoana dragă.

Vărsător

Probabil că deja ați remarcat faptul că atunci când priviți dintr-o altă perspectivă ceea ce vi se întâmplă încep a se modifica şi circumstanţele în care vă desfăşurați viaţa. Ca atare, este de preferat să nu încercați să modificați în vreun fel situaţia de la locul de muncă, ci să vă adaptați din mers, căutând (şi găsind) soluţii neconvenţionale.

Peşti

În cazul în care observați că soluţiile pe care le aveați nu mai au şanse de izbândă, nu vă impacientați; probabil că este nevoie să descoperiți noi moduri să rezolvați problemele. În consecinţă, acceptați schimbările care nu pot fi controlate – în definitiv, poate că este mâna destinului la mijloc şi totul e spre binele dumneavoastră.

Vizualizări: 1,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: