Horoscop

HOROSCOP 23 MAI

Berbec

Luați aminte la dialogurile pe care le veți avea cu prietenii şi cu persoanele din anturajul socio-profesional în care activați. La prima vedere, vă puteți îngrijora de cele auzite. Însă, la a doua vedere aveți să constataţi că de fapt vi se oferă gratis soluţii, idei şi ocazii deosebite de a vă rezolva diverse chestiuni personale care trenează demult.

Taur

Să vă ocupați şi de îndatoririle gospodăreşti şi de cele profesionale înseamnă să depuneți prea mult efort fizic şi mental. În ambele segmente de viaţă va trebui să cheltuiți sume considerabile de bani. Bine este să vă concentrați pe ceea ce aveți de făcut la serviciu, mai ales că şefii vă urmăresc îndeaproape.

Gemeni

Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate în străinătate, pentru studiu, cercetare sau alcătuirea planurilor de călătorie. Minunat este că beneficiați de susţinerea celor dragi, indiferent de ce anume intenţionați să faceți. Selectați-vă priorităţile şi evitați asumarea unor responsabilităţi care v-ar solicita prea mult.

Rac

Importantă zi pentru organizarea bugetului de venituri şi cheltuieli. În primul rând, este bine să puneți la punct cheltuielile comune cu partenerul de viaţă, cu neamurile sau cu persoanele din anturajul profesional. Există şi varianta să primiți bani dintr-o colaborare sau măcar veşti bune vizavi de creşterea veniturilor personale.

Leu

În prima parte a zilei sunt momente bune pentru a rezolva sarcinile de lucru de la serviciu sau, dacă sunteți acasă, treburile gospodăreşti restante. Canalizaţi-vă eforturile spre priorităţi şi la nevoie cereți ajutorul celorlalţi. Energia vitală este fluctuantă şi astfel este ceva mai dificil să faceți totul de unul singur.

Fecioară

Ecoul evenimentelor petrecute alături de cei dragi vă urmăreşte întreaga zi. Momentele plăcute, cele mai puţin plăcute vă vor modifica starea de spirit, fapt uşor de observat, mai ales în anturajul profesional. Este bine să vă controlați reacţiile, pentru că riscați să vă irosiți energia şi eforturile în situaţii frivole.

Balanţă

Comunicarea cu persoana iuibită şi cu copiii este tema principală a zilei. Apropiați-vă cu încredere de persoanele dragi, spuneți-le păsurile şi ascultați-le şi pe ale lor. Posibil să apară niscai divergențe de opinie, fie pe modul de organziare al timpului petrecut împreună, fie pe cheltuielile comune.

Scorpion

Sunt momente excelente pentru a stabili treburi gospodăreşti împreună cu membrii familiei, pentru a trasa planuri de îmbunătăţire a spaţiului de locuit sau pentru achiziţionarea unor bunuri patrimoniale deosebite. Valorificaţi cu încredere ideile, prezentați-le celorlalţi şi fiți convins că veți obţine sprijinul şi aplauzele lor.

Săgetător

Este o zi bună pentru activităţi care presupun efort intelectual prelungit şi relaţii cu ceilalţi. Mai ales vă vor căuta persoanele din anturajul personal. Unii vă vor cere sfaturi, alţii vor dori să colaboreze cu dumneavoastră în plan profesional. În orice situaţie v-ați afla, fiți prudent şi dozaţi-vă eforturile.

Capricorn

Se conturează cheltuieli, atât pentru mofturile personale, cât şi pentru cele necesare traiului zilnic alături de cei dragi. Pe de altă parte, este posibil să vă crească veniturile, fie primind cadouri, sponsorizări neaşteptate, fie plata eforturilor depuse în capul muncii apare la orizont. Totuşi cheltuiți, atât cât aveți nevoie, deoarece există riscul să rămâneți lefter.

Vărsător

Starea de sprit este schimbătoare, dar vă simţiți bine aşa. În schimb, ceilalţi ar putea fi descumpăniţi de felul dumneavoastră de a fi şi de a reacţiona la cel mai mic impuls exterior. Este bine să vă controlați reacţiile, mai ales dacă aveți de-a face cu persoanele din anturajul profesional. Unii vă pot înţelege greşit şi pot reacţiona în consecinţă.

Peşti

Cu toate că de câteva zile sunteți actorul principal, mai ales la serviciu, astăzi se pare că aveți nevoie de linişte, relaxare şi contact cu natura. Pe cât posibil, organizaţi-vă timpul şi treburile, astfel încât să vă ocupați mai mult de treburi uşoare, fără prea multă legătură cu ceilalţi. Gândiți-vă şi să schimbați unele planuri sau scopuri care s-au dovedit de neatins deocamdată.

Vizualizări: 695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: