Horoscop

Berbec

Accentul este pus în continuare pe relaţiile cu prietenii, unele dintre ele fiind din ce în ce mai neclare şi lipsite de sinceritate. Atenţie la informaţiile care vă sunt „livrate“, pentru că nu toate sunt sincere şi lipsite de interese ascunse. Încercați să nu promiteţi mai mult decât puteți face şi fiți cât se poate de reţinut dacă se pune problema să dați răspunsuri importante.

Taur

Este foarte posibil ca Luna prezentă în Vărsător, în zona carierei, pe fondul unor nemulţumiri din ce în ce mai apăsătoare legate de locul de muncă, să dicteze o schimbare neaşteptată şi chiar surprinzătoare în domeniul profesional. Atenţie însă, schimbarea ar trebui făcută pentru că simţiți şi vreți să faceți altceva, şi nu pentru că fugiți de ceva ce nu vă place.

Gemeni

Iată un moment foarte bun pentru a privi lucrurile în perspectivă, cu alte cuvinte, pentru a construi o viziune şi a căuta soluţii sau căi de acţiune care să vă ajute să ocoliți eventuale neplăceri, posibile în derularea unor proiecte. Este o perioadă tensionată, aşa că evitați să forţați lucrurile.

Rac

Pe fondul unor aspecte tensionate care vizează în primul rând chestiuni familiale, patrimoniale şi locative, Luna plasată în Vărsător vă poate aduce în cale oameni şi soluţii neaşteptate, care vă pot ajuta să ieşiți dintr-un impas, eventual financiar. În orice caz, uitați-vă cu atenţie în jur şi vedeți cine deţine informaţiile sau resursele de care aveți nevoie.

Leu

Pentru a rezolva unele probleme ce ţin de acte oficiale sau contracte, e nevoie să transmiteţi cât mai clar informaţia şi să vă asigurați că sunteți înţeles bine. În acelaşi timp, comunicarea în relaţiile cu cei din jur e bine să fie directă, fără ocolişuri şi strategii. Totuşi, ziua de astăzi v-ar putea aduce şi surprize plăcute, constând în aprecieri şi recunoaştere de la persoane la care vă aşteptați mai puţin.

Fecioară

Chiar dacă menţinerea pe linia de plutire, din punct de vedere financiar, pare din ce în ce mai dificilă, aveți totuşi şansa să găsiți exact acea nişă de care aveți nevoie, pentru a vă spori câştigurile. Pentru asta, este necesar să fiți creativ, să aveți curajul să exprimați şi să puneți în practică o idee ingenioasă.

Balanţă

Confirguraţia astrală din această perioadă vă face să fiți destul de încordat, să luați totul mult prea în serios şi, poate, chiar să fiți mai autoritar decât de obicei. Cu toate acestea, priviți viaţa cu mai multă seninătate şi încercați să vă satisfaceți unele capricii şi plăceri nevinovate.

Scorpion

Luna este plasată astăzi în zona banilor câştigaţi din muncă proprie. Aşadar, sunteți provocat să găsiți soluţii ingenioase şi să descoperiți noi culoare de acţiune, care să vă aducă o creştere a veniturilor sau măcar conservarea acestora. Mai ales că în zona profesională există destul de multă tensiune, astfel că nu o dată v-a bătut gândul să renunțaţi.

Săgetător

Configuraţia astrală din această perioadă, care va dura de altfel şi în următoarele săptămâni, are influenţă mai ales asupra anturajului, în interiorul căruia au loc tot felul de modificări. Probabil că acum sunteți în plină reconfigurare a cercului de prieteni şi cunoştinţe. E timpul să renunțaţi la relaţiile de tip „balast“ şi să lasați loc altora noi, care corespund criteriilor şi nevoilor actuale.

Capricorn

Se întrezăresc noutăţi la capitolul venituri obţinute din munca desfăşurată la un serviciu. Sunteți predispus la noi forme de câştig, pe de o parte datorită schimbărilor condiţiilor de muncă, pe de altă parte este foarte posibil să primiți oferte de colaborare destul de tentante. Fiți prudent şi dozaţi-vă eforturile pentru că energia vitală fluctuează mult, creându-vă neplăceri.

Vărsător

Unele probleme de natură juridică sau unele piedici legate de derularea unor proiecte îşi pot găsi astăzi rezolvarea, graţie intuiţiei, energiei mentale foarte bune, inventivităţii şi originalităţii. Însă, pentru asta, trebuie să fiți conştient că totul depinde de dumneavoastră, de viziunea pe care o aveți, de consecvenţa cu care vă urmăriți obiectivele, de inteligenţa pe care o puneți în slujba personală.

Peşti

Luna în Vărsător activează o zonă ceva mai greu de înţeles şi conştientizat. De aceea, este posibil să vă simţiți uşor confuz sau obosit. În tot cazul, e bine să vă luați ceva timp pentru dumneavoastră, pe care să-l petreceți în linişte, vizualizând tabloul evenimentelor din ultima vreme. În acest fel, e posibil să vă dați seama că e nevoie să renunțaţi la unele planuri sau chiar la unii oameni.

Vizualizări: 1,717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: