Horoscop

Berbec
Nu aveți starea necesară pentru a îndeplini obligaţiile profesionale la un standard ridicat. Probabil căutaţi singurătatea, nu vă dezvăluiți cu uşurinţă din gânduri şi nici nu vorbiți cu uşurinţă despre dumneavoastră. Dialogul intuitiv şi schimburile de emoţii cu apropiaţii ar putea fi blocate.

Taur
Acţionați în baza unei siguranţe de sine care vă poate pune într-o lumină favorabilă, mai ales în faţa unor persoane cu care negociați un profit financiar. Relaţiile afective se mai liniştesc, nu vă mai perpelesc, pare că ați dobândit o doză în plus de certitudine. Departe de a fi lipsit de elan ori de a fi cuprins de o melancolie stupidă, vă simţiți stăpân pe dumneavoastră.

Gemeni
Seducţia vi se poate părea un joc periculos, o imprudenţă pe care nu vreți s-o comiteţi. Ați vrea să vă ştiți plăcut şi admirat, însă vă poate lipsi siguranţa de sine şi curajul de a prelua iniţiativa. Cum schimburile emoţionale în general pot decurge defectuos gândiți-vă să traversați acest interval de timp fără mari ambiţii şi exigenţe sentimentale!

Rac
Azi faceți echipă bună cu unul dintre membrii familiei. Sunteți probabil mai conservator şi mai prudent, vă puteți simţi bine pe teritorii familiare şi binecunoscute, care vă oferă certitudine şi siguranţă. Altfel, vă simţiți în deplinătatea forţelor fizice şi psihice, gata să vă asumați o serie de gesturi şi activităţi riscante care au drept scop direct consolidarea bugetului personal.

Leu
Ziua de azi vă serveşte ca drept lecţie de modestie, de retragere în sine, de meditare şi contemplare. Prea sigur de dumneavoastră, puteți înfrunta o acută criză a criteriilor de valori. În plus, dovediți destul de multă rigiditate în gândire și cădeți în dogmatism, încercând repetat să-i convingeți pe ceilalţi de unicul adevăr valabil: acela al dumneavoastră.

Fecioară
Aveți parte de complicaţii de ordin amoros sau de efuziuni sentimentale greu de oprit. Poate fi vorba de o furtună emoţională care răscoleşte totul, care se mai naşte o dată și vă face să vă simţiți un om nou.

Balanţă
Sunteţi mai optimist decât în mod obişnuit, iar comunicarea cu cei din jur decurge cât se poate de armonios. Puteți profita de ocazie pentru a vă găsi susţinători pentru proiectele în care sunteţi implicat. Este posibil să primiţi o sumă de bani pe care o aşteptaţi de mai mult timp sau ca o investiție mai veche să dea rezultate.

Scorpion
Vă simţiți provocat să ieşiți în evidenţă şi să bravați, să vă impuneți şi să vă comportaţi cu autoritate sporită, obligându-i pe ceilalţi la admiraţie şi supunere. Dincolo însă de faptul că vreți să vă ştiți probabil adulat şi vreți să vă bucurați de toate onorurile, ați putea oferi impresionante dovezi de căldură sufletească, devotament şi fidelitate tocmai acelora de la care aşteptaţi apreciere.

Săgetător
Sentimentele vor fi deosebit de importante pentru dumneavoastră în această zi. Relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi şi vă veţi bucura de aprecierea acestora. Profitaţi de această conjunctură pentru a vă consolida relaţia cu fiinţa iubită. Veţi primi o ofertă cel puţin interesantă de petrecere a timpului liber.

Capricorn
Faptul că adoptaţi o serie de atitudini extreme în mediul familial şi nu găsiți o cale moderată de a vă exprima sentimentele faţă de cei apropiaţi, ar putea crea premisele izbucnirii unui conflict în casă. Preocupările de ordin financiar urmărite cu atenţie şi consecvenţă pot da roade imediate.

Vărsător
Reuşiţi să fiţi eficient în tot ce faceţi, ceea ce v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi ceva mai agitată şi nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Orice risc asumat vă poate aduce neplăceri serioase. Relaţiile cu colaboratorii sunt excelente.

Peşti
Dacă până acum aţi avut unele probleme, acestea par a-şi găsi rezolvarea sau măcar se vor ameliora. Energia fizică este mare şi reuşiţi să v-o canalizaţi spre scopurile prioritare. Implicarea în activităţi sociale vă va da ocazia să vă relaxaţi. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă avantajează.

Vizualizări: 851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: