Horoscop

Berbec
Dorinţa de retragere din prim-planul vieţii cotidiene este foarte evidentă astăzi. Bine ar fi să urmați vocea interioară şi să vă îndreptaţi atenţia doar către o analiză atentă a ceea ce se petrece în jur. Există nemulţumiri legate de domeniul profesional şi de relaţia cu partenerul de viaţă, însă răbdarea şi discernământul vă ajută să depăşiți totul.

Taur
Astrele vă susţin astăzi întâlnirile şi dialogurile cu prietenii. Sunt posibile neînţelegeri, discuţii purtate pe un ton ridicat, însă din toate aveți câte ceva de învăţat. Ar fi bine dacă ați cere sfatul unui protector sau unei persoane cu experienţă vizavi de domeniul profesional. Cei dragi vă sunt alături, astfel că este bine să le spuneți toate ofurile.

Gemeni
Domeniul profesional este tema zilei. Sunt momente bune de a discuta cu un şef vizavi de progresul în domeniul muncii. Persoanele cu autoritate vă pot face multe reproşuri, însă ascultați cu atenţie ce vi se spune şi explicați-vă în cuvinte puţine, dar concise. Calmul, prudenţa şi respectul vă vor ajuta se depăşiți situaţiile delicate.

Rac
Ţările străine şi culturile lor ar fi subiecte minunate de abordat. Pe cât posibil, luați legătura cu cineva din străinătate, pentru că puteți afla lucruri interesante ce vă vor fi de folos la momentul potrivit. Totodată, demersurile legate de călătorii pot avea succes. Învăţați, studiați, documentați-vă, pentru că sunt momente excelente în acest sens.

Leu
Energia vitală fluctuează mult, de aceea evitați activităţile ce presupun efort fizic şi mental deosebit. Sunt momente bune de a vă achita facturile, taxele şi impozitele sau pentru a da înapoi obiectele împrumutate. Totodată, verificați bugetul de venituri şi cheltuieli. Domeniul financiar este susţinut de astre, dar o evidență strictă este binevenită.

Fecioară
Beneficiați de susţinere din partea astrelor în a vă spune punctele de vedere şi ideile vizavi de mersul proiectelor, colaborărilor sau a vieţii de cuplu. Chiar dacă veți întâmpina obstacole din partea celorlalţi, cu prudenţă şi discernământ veți depăşi totul cu bine.

Balanţă
Aveți multe de făcut la serviciu. Relaţiile colegiale sunt distorsionate, de aceea bazați-vă doar pe forţele proprii şi ocupați-vă numai de sarcinile care vă revin. Atenţie că sănătatea întregului organism este vulnerabilă. Evitați consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale!

Scorpion
Persoana iubită sau, după caz, copiii vă pot crea neplăceri. Sunt posibile dialoguri aprinse şi una se spune şi alta se înţelege sau se face. Detaşați-vă de toate acestea, priviți realist ce vor ceilalţi de la dumneavoastră şi spuneţi-vă punctele de vedere cu calm şi prudenţă. Cheful de distracţii şi aventuri este prezent, dar afişați-l cu prudenţă.

Săgetător
Zi favorabilă treburilor gospodăreşti. Există incertitudini, confuzie, secrete în segmentul familial, însă astăzi sunt şanse să dați la o parte valul predominant. Abordați totul cu prudenţă şi evitați exagerările de orice fel. Un dialog cu membrii familiei sau cu rudele vă poate aduce informaţii utile, dar şi alinarea dorului de copilărie.

Capricorn
Ziua se anunţă cu multe drumuri pe distanţe scurte şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Scopurile pot fi diverse: de la cele de agrement până la cele în interes profesional. Informaţiile primite vă vor pune pe gânduri, însă nu luați de bun chiar tot ce auziți. Îmbogăţiți-vă bagajul educaţional prin abordarea unor cursuri.

Vărsător
Capitolul financiar vă va preocupa întreaga zi. Sunt momente bune pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic, însă vă puteți orienta şi către un mic cadou pentru suflet. S-ar putea să primiți bani sau alte recompense de la autori necunoscuţi, de aceea fiți prudent. Spre seară, rezervați-vă momente pentru relaxarea alături de cei dragi.

Peşti
Elanul de a vă implica în mai multe treburi vă poate obosi, de aceea orientaţi-vă eforturile doar către activităţile personale. Este o zi bună pentru tratamente cosmetice, începerea unei diete sau pentru practicarea unor exerciţii fizice. Dialogurile cu ceilalţi vă pot ajuta foarte mult.

Vizualizări: 1,588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: