Horoscop

Berbec

Primiţi musafiri din altă localitate şi sunteţi nevoit să vă schimbaţi complet programul. Oaspeţii vă roagă să-i însoţiţi pentru rezolvarea unor probleme urgente de sănătate. În partea a doua a zilei, un prieten apropiat vă dă o veste neplăcută. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă şi cu persoanele vârstnice din familie!

Taur

În prima parte a zilei sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. Dacă vi se propune asocierea într-o afacere, ar fi bine să nu o refuzaţi. Cu eforturi mici şi riscuri minime, puteţi obţine un beneficiu important pentru bugetul familiei. Ţineţi cont şi de opinia partenerului de viaţă!

Gemeni

Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile lui şi să vă temperaţi orgoliul. Seara s-ar putea să aflaţi despre problemele grave de sănătate ale unei cunoştinţe şi să vă schimbaţi programul pentru zilele următoare.

Rac

Nervozitatea vă poate crea probleme la locul de muncă şi în relaţiile cu partenerul de viaţă. Se pare că starea dumneavoastră are drept cauze un eşec în afaceri şi pierderea unei sume de bani. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, altfel riscaţi să faceţi gesturi necontrolate şi să tensionaţi relaţiile sentimentale. Spre seară vă simţiţi mai bine în compania unor prieteni şi a persoanei iubite.

Leu

Şeful vă anunţă că s-a amânat plecarea în concediul de odihnă, din cauza unor lucrări importante care trebuie finalizate urgent. Dacă nu reuşiţi să vă temperaţi nervozitatea, există riscul să declanşaţi o ceartă cu urmări foarte neplăcute. Păstraţi-vă calmul şi la serviciu, şi în discuţiile cu membrii familiei! S-ar putea să constataţi că v-aţi făcut planuri total nerealiste.

Fecioară

Partenerul de afaceri vă reproşează că nu vă implicaţi suficient în rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastră. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt şi ele tensionate. Din fericire, aveţi o excelentă capacitate de comunicare şi puteţi lămuri toate neînţelegerile.

Balanţă

Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie cu consecinţe grave. Circulaţi cu atenţie şi evitaţi traversările prin locuri nepermise! Situaţia financiară se va îmbunătăţi în scurt timp. Se pare că vi se măreşte salariul sau primiţi o primă. Din cauza stării de confuzie pe care o resimţiţi, dimineaţa s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unui bărbat mai în vârstă.

Scorpion

Vă manifestaţi în mod exagerat dorinţa de libertate sentimentală, iar partenerul de viaţă va înţelege greşit. Vă sfătuim să fiţi ponderat în afirmaţii şi să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor parteneriale. Astăzi se pare că nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Exprimaţi-vă clar, pentru a evita neînţelegerile.

Săgetător

În cursul dimineţii survin evenimente neprevăzute care vă obligă să întârziaţi faţă de programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere. Riscaţi un eşec care v-ar putea descuraja pe termen lung. Dimineaţă aveţi tendinţa să vă supraapreciaţi capacitatea de efort.

Capricorn

S-ar putea să pierdeţi o afacere avantajoasă din cauza întârzierii mijlocului de transport. Nu merită să vă consumaţi, pentru că astăzi sunteţi predispus la accidente vasculare care ar putea să vă afecteze grav sănătatea. O veche cunoştinţă vă propune să vă schimbaţi locul de muncă, dar nu vă grăbiți să nu daţi un răspuns definitiv.

Vărsător

În cursul dimineţii aveţi multe drumuri de făcut şi s-ar putea să pierdeţi o sumă de bani din cauza neatenţiei. Nu luaţi în tragic cele petrecute şi nu vă descărcaţi nervii asupra familiei. O femeie pe care aţi ajutat-o mai demult vă întoarce astăzi serviciul. Deşi aveţi nevoie de bani şi tentaţia este mare, vă sfătuim să evitaţi speculațiile.

Peşti

Sunteţi indispus din cauză că aţi pierdut o colaborare sau aţi făcut o investiţie nerentabilă. Aveţi senzaţia că nimic nu vă reuşeşte şi că toţi sunt împotriva dumneavoastră. Pentru a ieşi din starea de pesimism care v-a cuprins, vă sfătuim să vă relaxaţi. Gândiţi-vă că nu au intrat zilele în sac şi vor apărea şi alte oportunităţi.

Vizualizări: 910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: