Horoscop

Berbec
Multe se petrec în segmentul profesional, mai ales în relaţiile cu şefii. Fiți prudent şi îndepliniţi-vă la timp sarcinile de lucru, pentru că foarte uşor ceilalţi vă pot observa greşelile sau punctele slabe din pregătirea profesională. Concentraţi-vă eforturile spre a fii cât mai bine informat şi urmăriți alte domenii de activitate din care v-ați putea câştiga existenţa cotidiană.

Taur
Este o zi în care aveți şanse să vă gândiți la subiecte frumoase, puteți alcătui planuri măreţe fie pentru a studia, a învăţa lucruri noi, fie pentru a călători în străinătate. Gândurile vă sunt atrase şi de alte filozofii de viaţă, pe care veți dori să le împărtăşiți şi cu cei dragi. În a doua parte a zilei, v-ar prinde bine o vizită la expoziţie de artă sau vizionarea unui film bun.

Gemeni
Se întrezăresc cheltuieli pe facturi, taxe, servicii de care ați beneficiat cândva sau intenţionați să beneficiați acum şi alte tipuri de cheltuieli comune cu alţii. În mod special, este nevoie să fiți prudent vizavi de cheltuielile necesare casei, spaţiului în care locuiți şi membrilor familiei.

Rac
Relaţiile cu ceilalţi sunt anoste, existând riscul să apară neplăceri de la discuţii banale. Tendinţa de a vorbi mult şi, uneori, fără rost, sigur că atrage oprobiul celorlalţi. Evitați critica excesivă, emiterea unor judecăţi personale la adresa altora şi sfaturile pe care ziceți că le împărțiţi cu dărnicie.

Leu
Este o zi cu multă activitate la serviciu. Colegii vă susţin prea puţin faţă decât v-ați dori. Însă, dacă aveți să vă selectați priorităţile şi aveți să vă ocupați de ele cum ştiți mai bine veți finaliza totul cu bine. Pe de altă parte, este posibil să se accentueze neplăcerile specifice sistemului digestiv. Alimentați-vă corect şi dozați-vă eforturile.

Fecioară
Intuiţia este accentuată şi foarte uşor puteți prinde firul gândurilor celor dragi. Ceea ce oferiți altora se întoarce la dumneavoastră. Dăruiți cu inima deschisă din strălucirea dumneavoastră, din forţa de a rezolva lucrurile în stil mare şi totul se va întoarce înzecit. Chiar dacă unii vor critica disponibilitatea faţă de orice fiinţă, mergeți mai departe.

Balanţă
Sunteți solicitat şi acasă de către membrii familiei şi la serviciu, de către şefi şi colegi. Însă vă doriți să fiți departe de ochii şi compania lumii, iar asta se poate aranja cu puţin efort şi bunăvoinţă. Sunt accentuate neplăcerile vizavi de segmentul profesional, dar aveți încredere că, în umbră, mâna divină este alături de dumneavoastră. Rezolvaţi îndatoririle atât cât puteți şi evitați discuţiile contradictorii.

Scorpion
Printre aspectele materiale pe care trebuie să le rezolvați, rezervați momente de a vă gândi serios la sistemul de valori morale după care vă ghidați în viaţă. Aveți şanse bune de a intui esenţa situaţiilor şi relaţiilor în care sunteți implicat, mai ales în segmentul profesional. Posibil să constataţi că depuneți mult prea mult efort la serviciu.

Săgetător
Dacă doriţi să faceţi unele mici schimbări în viaţă, situaţia vă avantajează cu condiţia să nu exageraţi. Este posibil să vă confruntaţi cu ceva probleme legate de acte sau de o aprobare, care vă va ţine cu sufletul la gură o bună bucată de vreme. Şansa vă va susţine, aşa că aţi putea să demaraţi o activitate mai deosebită.

Capricorn
Sunteți animat de gânduri măreţe, de planuri de anvergură pentru a vă modifica traseul vieţii şi de a relaţiona cu oameni valoroşi. Elanul de a rezolva astăzi tot ce este restant fie în plan personal, fie în plan profesional vă poate obosi. De aceea, gândiți-vă pe îndelete ce anume vreți concret.

Vărsător
Lăsați totul deoparte şi fiți cât mai discret. Energia vitală fluctuează mult şi vă va fi mai greu să depuneți eforturi mentale şi fizice susţinute. Încetând ritmul de lucru şi relaționând numai cu câteva persoane veți reuşi să observați esenţa lucrurilor dincolo de aparenţele cotidiene. Informaţiile obţinute vă vor ajuta să luați decizii importante vizavi de implicarea în anumite evenimente şi situaţii.

Peşti
Segmentul prietenilor este accentuat de întâlniri şi discuţii interesante. Veți afla informaţii legate de posibile colaborări viitoare de bun augur. Totuşi, unele sfaturi sau îndemuri vă vor deranja pentru că sunt contradictorii dorinţelor sau putinţelor momentane. Recomandabil este să ascultaţi atent, să evitaţi graba în decizii şi concluzii.

Vizualizări: 1,225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: