Horoscop

Berbec

Aveţi în faţă un proiect nou, dar nu cumva trataţi lucrurile un pic eronat? Ori vi se pare mult mai uşor decât este şi la primul hop aţi putea claca, ori, exact invers: în loc să vă apucaţi de acel nou plan cu optimism şi entuziasm, vă cramponaţi de nimicurile care vi se par mai grave decât sunt.

Taur

Nu e recomandabil azi să lucraţi pe cont propriu, pentru că aţi ajuns într-un punct în care contează enorm cooperarea, lucrul în echipă, comunicarea permanentă cu tovarăşii dumneavoastră. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat în acest proiect, ca atare nu e momentul cel mai potrivit pentru a vă recăpăta independenţa sau pentru a face opinie separată.

Gemeni

Oricâţi ani aţi purta pe umeri, nu are rost s-o faceţi pe maturul, pe sobrul, pe împovăratul, ci să deschideţi orice nou capitol al aventurii din care faceţi parte cu inocenţă şi bucurie de copil. Nu vă gândiţi la griji, la hopuri, la eşecuri anterioare, ci aduceţi-vă aminte de vremea când eraţi copil şi mergeaţi la teatrul de păpuşi şi tropăiaţi de nerăbdare să înceapă odată povestea!

Rac

Sunteţi ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care vă ţin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, e normal ca, empatic şi impresionabil cum sunteţi, să alunecaţi pe aceeaşi pantă descendentă.

Leu

A venit vremea celebrării unui succes la care aţi contribuit la serviciu. După zile sau săptămâni de efort colectiv, roadele încep să se vadă şi vă lăudaţi unii pe alţii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare în acest proiect de succes. Şefii apreciază ce aţi făcut, colegii îşi arată mulţumirea pentru eforturile depuse de dumneavoastră, deci n-ar fi rău ca, la moment de sărbătoare, să vă scoateţi mai mult în lumină, unii altora, contribuţia.

Fecioară

Nu ţineţi cont de suspiciunile celor din jur ori de câte ori le spuneţi că vreţi să faceţi un anumit lucru. Contează doar ceea ce vreţi cu adevărat, ca atare porniţi în direcţia aleasă fără să vă lăsaţi oprit din mers de nimeni. Întotdeauna se vor găsi critici şi cârcotaşi care vor comenta faptele sau deciziile, dar de data aceasta e în joc forţa dumneavoastră şi puteţi trece peste orice animozităţi cu brio.

Balanţă

Profesia cere enorm de la dumneavoastră, chiar şi eforturi suplimentare, dar sunteţi mult prea ambiţios ca s-o lăsaţi mai moale, chiar şi când sunteţi extrem de obosit, trageţi tare, dorind să atingeţi un nivel superior în proiectele la care munciţi cu atâta seriozitate.

Scorpion

Trebuie să plecaţi neapărat la drum pentru a rezolva o problemă undeva departe de casă. E nevoie de dumneavoastră la faţa locului pentru că priviţi lucrurile logic, imparţial, fără implicare emoţională. Tocmai de aceea se apelează la aceste calităţi ale dumneavoastră, pentru că se ştie că puteţi face lumină în problema respectivă.

Săgetător

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o plăcere să vă întoarceţi acasă după o zi solicitantă, pentru că ştiţi că acolo cei dragi vă vor răsfăţa cu atenţie, cu gesturi de afecţiune, cu sprijin necondiţionat. Puteţi fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce şi câteva lacrimi, deci vă puteţi aştepta la veşti dintre cele mai speciale care vizează familia.

Capricorn

Nu aveţi curaj să vă exprimaţi în voie când vă aflaţi în preajma unor persoane mai autoritare din fire care au mereu un cuvânt de spus. Deşi aţi avea multe de comentat despre această problemă vă lăsaţi prea repede copleşit de puterea celorlalţi de convingere şi renunţaţi la propriile păreri doar pentru a le face lor pe plac.

Vărsător

Priviţi lucid situaţia în care vă aflaţi şi, mai ales, lăsaţi acea voce interioară să spună ce este mai bine pentru dumneavoastră. Intuiţia nu dă greş niciodată, deci faceţi puţină linişte în mintea dumneavoastră pentru a auzi ce vă transmite cel mai bun profesor de viaţă: conştiinţa, raţiunea, subconştientul vostru. Ştiţi deja ce aveţi de făcut, dar trebuie doar să scoateţi la lumină soluţiile pe care le-aţi învăţat deja, le-aţi descoperit mai demult.

Peşti

Primiţi o veste despre nişte evenimente viitoare, dar nu vă place deloc ce auziţi. Sunt vești cam triste, pesimiste, de care nu vă puteţi agăţa cu nici un chip, pentru că vă taie complet orice speranţă. Se poate face ceva pentru a evita acea situaţie neplăcută, şi cum primiţi vestea din timp, puteţi interveni cu precauţie în aşa fel încât să ocoliţi ghinionul.

Vizualizări: 1,562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: