Hoț prins după un scandal la terasă

Un tânăr de 24 de ani din Târgu Jiu a ajuns pentru 24 de ore în arestul poliției. Acesta a făcut joi scandal la o terasă. Polițiștii chemați la fața locului au făcut că acesta are asupra sa o plasă din plastic cu mai multe articole vestimentare.

"În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că articolele vestimentare aparțin unei femei, de 41 de ani, din comuna Bălești, și i-ar fi fost sustrase de către tânăr, de pe terasa unui alt restaurant din municipiu. Bunurile sustrase au fost restituite persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt", transmite IPJ Gorj.

Dar, nu a fost singura faptă rea a tânărului. Tot în cursul zilei de ieri, tânărul ar fi pătruns în locuința unei femei de 67 de ani, din Municipiul Târgu Jiu, cu intenția de a-i sustrage bunuri, activitate pe care nu a finalizat-o întrucât a fost surprins de către fiica persoanei vătămate. 

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la infracțiunea de furt. În continuarea cercetărilor efectuate, tânărul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, cercetările continuând pentru documentarea întregii activități infracționale", a mai precizat Poliția.

În cursul zilei de vineri, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, în vederea luării măsurilor legale.

Vizualizări: 1,730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: