I-a ajutat să împingă mașina și a ajuns la spital

Momente de groază trăite de un gorjean de 53 de ani din comuna Logrești, județul Gorj. Doi vecini l-au chemat să-i ajute să împingă o mașină, împotmolită pe un câmp. A fost doar un pretext, pentru că în realitate bărbații de 31 și 37 de ani l-au dus la ei acasă, unde l-au bătut pe fondul unui conflict mai vechi. Victima a suferit mai multe leziuni, care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii au găsit la unul din suspecți o armă neletală de autoapărare cu gaze, deţinută ilegal. “Astfel, în baza probatoriului administrat în dosar, față de cei doi suspecți a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în data de 2 octombrie să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești cu propuneri legale”, anunță IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată prin introducerea pe teritoriul statului Român de arme şi muniţii. (A.A.)

Vizualizări: 4,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: