Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

I-a furat banii și mașina

Un bărbat de 55 de ani din comuna Stănești, județul Gorj, a anunțat poliția că i-a fost furată o autoutilitară pe care o avea parcată pe un teren viran din apropierea locuințel. Victima a indicat și un suspect, un bărbat de 33 de ani din comuna Totești, județul Hunedoara, care i-a sustras și suma de 4.300 lei, dintr-o borsetă pe care o avea într-o altă mașină.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști din cadrul IPJ Gorj, în colaborarea cu polițiști din cadrul IPJ Hunedoara, autoutilitara a fost găsită abandonată pe raza municipiului Călan, județul Hunedoara. Ulterior a fost identificat și bărbatul de 33 de ani, care a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, pentru continuarea cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în dosar a fost dispusă reținerea bărbatului pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, anunță IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 2,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: