I-au cerut ajutorul şi apoi l-au bătut

Momente de groază trăite de Dumitru Culin, un gorjean de 53 de ani din comuna Logreşti, judeţul Gorj. Doi vecini l-au chemat duminică să-i ajute să împingă o maşină, împotmolită pe un câmp. A fost doar un pretext, pentru că în realitate Mihai Şerban şi Costel Ghiocel, de 31 şi respectiv 37 de ani, l-au dus la ei acasă, unde l-au bătut pe fondul unui conflict mai vechi.

Victima a suferit mai multe leziuni, care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale. „În urma continuării cercetărilor de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, s-a constatat că cei doi suspecţi au săvârşit mai multe fapte, pentru care au fost extinse cercetările, iar la unul din suspecţi a fost identificată o armă neletală de autoapărare cu gaze, deţinută ilegal”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Cei doi suspecţi a fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ulterior, ei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propuneri legale, fiind cercetaţi pentru săvârşirea a patru infracţiuni: lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată prin introducerea pe teritoriul statului român de arme şi muniţii.

Vizualizări: 2,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: