Poliţist din Turceni, mort la o lună după nuntă. Avea 27 de ani!

Un poliţist din Turceni, judeţul Gorj, a murit la doar 27 de ani, din cauza unor afecţiuni grave la inimă. Marinel Staicu se căsătorise acum mai puţin de o lună şi aştepta un copil. Acesta locuia la Filiaşi şi a murit la spitalul din localitate, deşi medicii au încercat mai bine de două ore să-l resusciteze.

Marinel Staicu tocmai scăpase în vară de un mare necaz, fiind achitat după ce timp de doi ani a fost judecat în dosarul „Mafia cărbunelui”. Este al doilea poliţist din acest dosar care se stinge prea devreme, după ce în primăvară a murit colegul lui, Daniel Ungureanu. „Am mai pierdut un coleg şi prieten drag. Odihneşte-te în pace Marinele, atât tu, cât şi Dan. Dumnezeu să aibă grijă de voi”, a scris un prieten al celor doi pe Facebook.

Colegii lui Marinel Staicu a avut luni un mesaj plin de tristeţe: „Parcă nu se mai termină zilele negre şi îndoliate pentru Poliţia gorjeană. Aseară colegul nostru Marinuş Staicu de la Poliţia Turceni ne-a părăsit şi a plecat spre o lume mai bună. Dumnezeu să te ierte şi să te aşeze lângă cei drepţi, Marinuş! Şi mai am o rugăminte către Tine, Doamne. Dă putere familiei să treacă peste această mare nenorocire şi întăreşte-i pentru zilele triste ce vor urma!”.

La începutul lunii martie murea în urma unui infarct un alt poliţist de la Turceni, Daniel Ungureanu, la doar 49 de ani. În dosarul „Mafia cărbunelui” au fost inculpaţi 12 poliţişti, cei mai mulţi achitaţi în această vară.

Vizualizări: 8,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: