Iencsi, mesaj pentru acționari: Nu avem susținere financiară

„Suferim la capitolul organizare şi susţinere financiară”, a declarat antrenorul pandurilor, Adrian Iencsi, după victoria de la Balotești. Pandurii a învins din nou în deplasare, dar din păcate nu are același succes pe teren propriu. Pandurii primesc bani cu țârâita de la acționari, dar nu au salariile la zi.

Pandurii s-a impus în deplasare cu 2-0 într-un meci în care antrenorul a stat în spatele gardurilor, după o suspendare primită pentru proteste în meciul precedent. „Mă bucur că am câştigat, din nou, în deplasare. E clar că echipa joacă mai bine afară. Nu am primit gol în deplasare de două etape, dar trebuie să câştigăm şi acasă. Avem un grup unit, de caracter, dar, personal, nu mă gândesc la promovare, fiindcă, la Pandurii, sunt în continuare probleme. Suferim la capitolul organizare şi susţinere financiară, a spus Iencsi la Sport Total FM.

În meciul de la Baloteşti, la Pandurii a debutat şi atacantului sloven de 28 de ani, Enis Durkovic. Acesta a intrat în minutul 78, în locul lui Gabriel Dodoi. Durkovic a jucat sezonul trecut în prima liga slovenă, la NK Triglav Kranj, pentru care a evoluat în 16 etape şi a marcat 6 goluri.

Echipa lui Iencsi joacă, sâmbătă, de la ora 11:00, la Motru, cu CS Afumaţi. 

Vizualizări: 919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: