ACS Târgu Jiu, afiliată la FRB

Asociația Club Sportiv (ACS) Târgu Jiu a fost afiliată la Federația Română de Baschet. Consiliul Director al FRB a aprobat cererea celor de la ACS Târgu Jiu, cu unanimitate de voturi, în ședința din data de 4 septembrie, care s-a desfășurat la Cluj Napoca. Campionatul va începe cel mai probabil în luna octombrie, iar programul meciurilor va fi stabilit abia după ce se vor cunoaște grupele.

Câteva societăți s-au angajat să ajute echipa de baschet din liga secundă cu circa 40 de mii de lei. Cei de la ACS Târgu Jiu așteaptă însă contribuția de la Consiliul Județean Gorj și Primăria Târgu Jiu. Sunt deschiși la o colaborare, chiar și la o fuziune, dacă proiectul privind înființarea unui club sportiv municipal va fi dus la îndeplinire.

„Am văzut că își fac CSM, dar nu e o problemă. Putem să fuzionăm, nu e nicio problemă. Putem să transferăm sportivii dintr-o parte în alta. E un lucru bun din punctul meu de vedere. Încă nu s-au demarat astfel de discuții, dar noi am fi dispuși pentru o colaborare”, a declarat Claudiu Alionescu, antrenorul secund al echipei de baschet ACS Târgu Jiu.

Vizualizări: 836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: