Încăierare în Cărbuneşti. S-au bătut, apoi şi-au spart maşinile

Scandal general în oraşul Târgu Cărbuneşti. Trei bărbaţi care au uitat numărul de pahare de alcool băute s-au luat la bătaie, au distrus maşini şi au sfârşit în arest. Au dormit o noapte în spatele gratiilor, după care au fost puşi în libertate.

Conflictul a pornit chiar în seara zilei de 8 Martie. Trei bărbaţi cu vârste între 30 şi 35 de ani s-au luat la bătaie, s-au înjurat, iar apoi şi-au distrus maşinile. „În fapt, s-a reţinut că în noaptea din 08/09 martie a.c., pe fondul consumului de alcool, între mai mulţi vecini a izbucnit un conflict spontan, doi bărbaţi, de 30 şi 35 de ani, exercitând acte de violenţă asupra altui bărbat, de 30 de ani, după care, cu obiecte contondente, ar fi spart geamurile autovehiculului ce se afla parcat în faţa casei acestuia, tulburând ordinea şi liniştea publică”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

După ce şi-a văzut maşina distrusă, proprietarul acesteia s-a răzbunat pe un alt autoturism ce aparţinea unui alt vecin. I-a spart toate geamurile de la maşină, apoi l-a luat la bătaie pe bărbat şi pe iubita acestuia. În încăierarea generală, au fost implicate mai multe persoane. Trei tineri au dormit o noapte în spatele gratiilor, apoi au fost puşi în libertate. Ei sunt cercetaţi în continuare de poliţişti. Oamenii legii vor să stabilească exact de la ce a pornit conflictul între vecini. Scandalul s-a întâmplat pe strada Pieţei din oraşul Târgu Cărbuneşti.

Vizualizări: 1,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: