Ion Tudor îndeamnă la protest. Pentru ce militează

Șeful drumarilor din Gorj îndeamnă la proteste! Ion Tudor este dispus să protesteze împotriva celor care aruncă gunoaie la voia întâmplării. Acesta a transmis că Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu cheltuiește sume importante de bani cu acțiunile de ecologizare.

„Am o durere în suflet când vă gunoaie pe marginea drumului. Haideți cu toții să strângem rândurile, să facem un protest împotriva celor care aruncă gunoaiele pe drum, împotriva celor care își bat joc de munca noastră. Cheltuim mulți bani cu această curățenie și mulți bani cheltuim cu firmele care strâng aceste gunoaie”, a fost mesajul lui Ion Tudor, șeful Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

În fiecare lună, în jur de 7.000 de lei cheltuiește compania numai pentru a duce la groapa de gunoi resturile adunate de pe marginea drumurilor naționale din Gorj.  „Suntem, pe toate drumurile din județ, la acțiuni de igienizare, curățenie, reparații. Înlocuim semnele vechi, distruse, indicatoarele de circulație. Firma care se ocupă de întreținere a fost prezentă și am stabilit programul ca, în două săptămâni, dacă apare bugetul, să începem activitățile”, a mai transmis Tudor. (A.M.)

Vizualizări: 1,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: