Iordănescu, mesaj pentru suporteri

Antrenorul Edward Iordănescu le mulţumeşte suporterilor care au fost alături de panduri pe parcursul acestui an, atât celor care s-au deplasat la meciurile din campionat, cât şi celor care au susţinut echipa cu sufletul. El a vorbit, pe final de an, şi despre obiectivul pe 2016.

Pandurii a jucat în deplasare toate meciurile din acest sezon şi suporterii au cam lipsit. „Sper că le-am oferit suporterilor şi multe clipe frumoase, de bucurie, sunt sigur că, cu puţină şansă, puteam ajunge şi mai sus. Însă, ţinând cont de context, de conjunctură, de faptul că am construit din mers o echipă nouă, care nu are o casă a ei şi care e departe de cei care o iubesc, trebuie sa ne bucurăm cu toţii pentru ce am realizat”, a spus antrenorul.

Totodată, Edi Iordănescu i-a asigurat pe suporteri că jucătorii au dat totul pe teren pentru a face cinste oraşului Târgu Jiu: „Băieţii au dat tot ce au avut mai bun mereu pentru ca Pandurii să fie în fruntea fotbalului românesc, să facă suporterii fericiţi şi cinste oraşului şi se pare că în mare măsură le-a reuşit. Obiectivul viitor al echipei trebuie stabilit de către conducere, însă cred cu tărie că, dacă Pandurii nu îşi va pierde din calitate şi va reuşi să se mai completeze lotul cu 3-4 jucători, atunci acest parcurs poate fi şi mai bun din primăvară. Trebuie să ne dorim mai mult şi doar aşa ne putem găsi motivaţie pentru a ne putea pregăti zi de zi şi pentru a lupta la jocuri. Îmi doresc performanţă şi sper să reuşesc să fiu alături de băieţi până la finalul acestui drum pe care am plecat acum un an, iar în vara viitoare Pandurii să fie oficial din nou în Europa! Sărbători fericite, sănătate tuturor şi Hai Pandurii”!

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: