Licitație de 15 milioane de lei la CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia caută să închirieze mașini pentru transport marfă, cu tot cu șofer. Contractul a mai fost scos la licitație și la începutul acestui an, dar nu s-a prezentat nicio firmă. Acum, oficialii companiei au mărit suma cu peste un milion de lei. În total, CE Oltenia a pregătit un buget de aproape 15 mii de lei ca să închirieze peste 50 de vehicule pentru transport marfă. 


Aceste vehicule vor fi folosite pentru aprovizionarea cu piese de schimb ori materiale, pentru evacuarea materialelor din cariere în condiții grele de drum și teren accidentat. 


Potrivit anunțului făcut de companie, cu aceste vehicule se va asigura "aprovizionarea continua cu diferite piese de schimb şi materiale, transport pentru reparaţii a diferitelor subansamble, evacuarea diferitelor materiale din cariere în condiţii grele de drum şi în teren accidentat, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale, efectuarea reparaţiilor, reviziilor şi intervenţiilor la mecanismele utilajelor conducătoare din cadrul fluxurilor tehnologice şi/sau alte puncte de lucru din cariere, in conditii grele de drum si teren accidentat".


Bugetul pus la bătaie pentru această achiziție este de 14,7 milioane de lei. La începutul anului, compania a organizat o licitație pentru același contract, dar nu s-a arătat nicio firmă interesată să livreze utilajele. Atunci a estimat un buget de 13,3 milioane de lei. Acum a plusat și speră să găsească utilajele de care are nevoie.


Mașinile de transport marfă vor fi distribuite în toate subunitățile. De 12 astfel de vehicule este nevoie doar pentru UMC Rovinari, de 11 pentru Roșia – Peșteana și încă 6 pentru UPRUM Rovinari. Pentru zona Jilț, compania vrea 10. La fel și pentru Husnicioara, iar pentru UMC Motru, 5. 

Vizualizări: 1,848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: