Mama deputatului Radu Miruță, implicată într-un accident rutier

Mama deputatului de Gorj, Radu Miruță a provocat, duminică după-amiaza un accident rutier pe DN 67C, la intrare în localitatea Pociovaliștea. Martorii susțin că femeia a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. 

În urma impactului două persoane au fost rănite.

"

*IPJ GORJ*

La data de 01 ianuarie a.c., poliţiştii Poliției Orașului Novaci au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe raza orașului Novaci.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că o femeie de 67 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67C Huluba, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un tânăr de 28 de ani, din comuna Gogoșul, județul Dolj.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 28 de ani, precum și a unui tânăr de 26 de ani, pasager în autoturismul condus de tânărul de 28 de ani, ambii fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", a transmis IPJ Gorj. 

Cel mai probabil, susțin cei care au văzut cum s-a petrecut evenimentul, șoferița vinovată a adormit la volan. La fața locului a mers și deputatul USR Radu Miruță. 

Vizualizări: 3,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: