Meci important pentru CSM Târgu Jiu în etapa a 12-a

Un meci extrem de important este programat pentru CSM Târgu Jiu în runda cu numărul 12 din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Baschetbaliștii gorjeni vor juca vineri, 8 decembrie, pe terenul echipei CSM Galați.

După câteva zile libere, baschetbaliștii grupări gorjene au revenit la antrenamente și au pregătit la intensitate maximă meciul de vineri seara. Se anunță un meci extrem de interesant în Sala Dunărea din Galați, dar jucătorii lui Kresimir Basic sunt hotărâți să obțină o victorie, una care va fi extrem de importantă în economia finală a clasamentului, se arată pe site-ul oficial al clubului.

 ”Am decis să le acordăm jucătorilor câteva zile în plus de odihnă pentru că venim după o situație destul de dificilă, în ultima lună și jumătate, din cauza accidentărilor. Acum suntem mai bine și am hotărât ca după această pauză să avem o săptămână normală de pregătire. Ne bucură să auzim că jucătorii își trasează obiective mai îndrăznețe, însă cum spunem de fiecare dată, trebuie să ne pregătim pentru următorul meci. Vom da maximum în fiecare joc și la final vom vedea ce vom putea reuși”, a declarat antrenorul croat pentru csmtargujiu.ro.

Cele două echipe sunt vecine de clasament în Grupa A. Gruparea gorjeană este pe locul 7, cu 11 puncte, după 3 victorii și 5 eșecuri înregistrate, în timp ce gazdele de sunt pe 8, tot cu 11 puncte, dar din 10 partide. Gălățenii nu au decât un singur succes în acest sezon.

În tur, baschetbaliștii lui Kresimir Basic au câștigat categoric disputa cu gruparea din Galați, scor 94-75. Antrenorul croat știe că va fi un meci greu, după o deplasare lungă, dar speră ca jucătorii săi să dea o replică solidă și să câștige meciul.

Vizualizări: 559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: