Medic nou la UPU Târgu Jiu

Un nou medic specialist s-a alăturat echipei de la Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu Jiu. Doctorul, specializat în medicină de urgență, a fost selectat în urma unui concurs de angajare și a avut de trecut mai multe probe, pe care le-a promovat cu brio.


Noul medic va activa în cadrul SMURD, care este parte din Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu Jiu.  

Concursul de recrutare a presupus trei probe. La prima dintre ele, proba scrisă, candidata a fost notată cu 87 de puncte. La proba clinică/practică, aceasta a primit din partea comisiei 96,67 puncte, iar la Evaluarea activității profesionale științifice, 17,20 puncte. 

Punctajul total, obținut de candidată, a fost de 200,87 de puncte, iar aceasta a fost declarată „Admisă” și urmează să își înceapă activitatea, în curând, în cadrul Spitalului Județean. 

Recent, alți câțiva medici specialiști au promovat concursurile de angajare organizate de unitatea medicală, semn că problema diminuării deficitului de medici, rămâne o prioritate pentru cei aflați la conducerea Spitalului Județean.

Vizualizări: 1,863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: