Nelu Roșca, despre mandatele pe două luni ale șefilor din companie: E o mare porcărie!

"E o mare porcărie chestiunea asta!" Afirmația vine de la liderul de sindicat de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca. Președintele Sindicatului Liber din Roșiuța susține că șefii din Complexul Energetic Oltenia ar trebui să aibă mandate de câte patru ani ca să și poată face ceva din funcțiile de conducere.

Daniel Burlan, de exemplu, a mai primit doar două luni în plus la conducerea companiei. "Ce sa faci cu un mandat pe două luni? Ce decizie să iei? Că nici nu apuci să strănuți și trec două luni! Această companie, zilnic, semnează încheieri de contracte cu prestatori de servicii, produse. Sa faci o negociere, te apuci de contract, negociezi, și ramai fără mandat pana semnezi. Din cate am înțeles, urmează sa asigure mandate de patru ani de la CS în jos la toata lumea. Nu poți sa lucrezi când știi ca ești azi, dar maine nu mai esti. E o mare porcarie! Sa dea stabilitate tuturor", a declarat Nelu Roșca, într-o emisiune la Radio Infinit.

De asemenea, trei membri din Consiliul de Supraveghere al companiei vor mai rămâne tot două luni în conducerea producătorul de energie. Este vorba de Nicolae Bobu, Alexandru Gătejescu și Gabriel Giorgi. Prelungirea mandatelor va fi decisă de acționarii companiei în ședința programată la sfârșitul lunii septembrie.

Vizualizări: 1,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: