Reacție: Nu cred că există vreun "tratament" pentru a vindeca sistemul medical din Gorj

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, le cere gorjenilor să îi comunice experiențele, bune și rele, trăite în spitalele din județ. “Uzând de prerogativele de senator, voi face demersuri la toate instituțiile competente pentru soluționarea aspectelor negative semnalate, iar pe cele pozitive le vom putea folosi ca exemple de bune practici”, a transmis Iordache.

Deja a avut reacții pe pagina de socializare. “Nu cred că există vreun "tratament"pentru a vindeca sistemul medical din România... cu atât mai puțin în Gorj. Personal neprofesionist, aroganță maximă, incompetenți, indolenți, ipocriți, neștiutori cei mai mulți și vorbesc aici și de medici și de asistenți (asistente) medicali (medicale). Bafta multa in acest demers. Trebuie că legislația să fie una mai dura pt cei care nu -și fac meseria așa cum trebuie. Vedeți modele in Italia”, este unul din comentariile dure.

“La ce experiență am trăit eu in spitalul din Tg Jiu, mă îndoiesc de un rezultat pozitiv sau de o schimbare in bine. Doamne ferește să ajungi in spital și pe mâna unor medici care habar nu au de meseria care și au ales-o”, a scris altcineva, care nu a împărtășit experiența propriu-zisă.

“Ne dorim foarte mult o schimbare în spitalele noastre, mai ales la Tg Jiu, la spitalul 700 la maternitate sunt doctori foarte indiferenți de noi născuți și de mămici. Am avut o experiență urîtă acum trei ani”, a comentat o gorjeancă.

Senatorul Iordache a spus că sunt și mulți angajați care își fac datoria, dar au de suferit din cauza celorlalți. “Cunosc medici și asistente care își fac bine meseria și care fac cinste spitalelor în care lucrează. Sunt manageri de spital care încearcă să pună ordine în sistem. Din păcate, sunt unii care distrug imaginea spitalelor și a breslei din care fac parte prin comportament, prin prestația profesională, prin lăcomie și prin aroganță. Aceștia se poartă ca și cum spitalele există ca să aibă ei un loc de muncă, ca și cum noi toți le-am datora ceva, nu ca și cum ar fi foarte bine plătiți ca să trateze pacienți”, a mai comunicat liderul Forța Dreptei din Gorj.

Vizualizări: 2,586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: