Horoscop

Valabil pe 22 iunie

Berbec: Vi se oferă posibilitatea să lucraţi în particular şi dacă ai voştri sunt de acord, o să faceţi rost de bani. Au rămas lucruri nespuse şi nefăcute şi nişte relaţii au avut de suferit - depinde acum de voi dacă sunteţi dispuşi să reparaţi ce s-a stricat ca să vă meargă bine.

Taur: Se poate să existe un motiv de ultimă oră pentru care să vreţi să vindeţi o casă şi să vă luaţi alta - vă mutaţi în alt oraş. Se pare c-o să intraţi la cheltuială că nu vreţi să rataţi nişte promoţii, or mai fi şi rate care vă scot banii din buzunar, dar le-oți fi tot amânat, probabil.

Gemeni: O să daţi drumul unor proiecte, pot fi colaborări şi o să vă bucuraţi de aprecierea unor oameni care contează pentru voi. O să puteţi primi aprobări, să luaţi banii care tot nu mai veneau şi o să mai faceţi mici retuşuri pe ici, pe colo, ca să fie totul pus la punct, pe curat.

Rac: O să vă mai intereseze şi de voi, să vă duceţi la tuns, la cosmetică, la stilist, să vă compuneţi un alt look. E momentul să vă apucaţi şi mai serios de treabă, să descărcaţi la serviciu, toate tensiunile şi să luaţi şi bani ca să refaceţi depozitul bancar din care aţi tot cheltuit.

Leu: O să daţi de nişte coechipieri de afaceri care să vă ţină bine spatele, şi să vă puteţi desfăşura că aveţi multe de spus, de exprimat. Apar noutăţi care-or să vă ţină în priză, poate începeţi un proiect nou care să vă aducă recompense c-aţi reuşit să-i impresionaţi pe şefi, pe beneficiari.

Fecioară: Se poate să revedeţi nişte cunoştinţe care au lipsit destul de mult din viaţa voastră şi o să petreceţi un timp de calitate împreună. Poate adunaţi nişte oameni ca să faceţi o echipă să puteţi încheia cu brio un proiect de mare amploare, poate fi vorba şi despre renovat, zugrăvit casa.

Balanță: Se rezolvă o serie de acte care-aşteaptă de multă vreme să fie semnate ca să aveţi un statut clar, definit. Vi se oferă posibilitatea să luaţi nişte bilete de vacanţă ieftine şi să vă duceţi cu ai voştri când veţi găsi de cuvință - ca să puteţi merge cu toţii.

Scorpion: Poate ieşiţi la rampă cu ceva care să v-aducă beneficii şi să fie o muncă a la long ca s-aveţi o sursă sigură de bani. Poate-ncepeți nişte lucrări în locuinţă şi o să vă dozaţi energia să rezistaţi până la final, ca să iasă ceva frumos, că vreţi să vă simţiţi cu toţii bine.

Săgetător: Poate-o să aflaţi mai multe despre cineva care prezintă interes pentru voi şi se va vedea dacă vă armonizaţi sau nu. Sunt situaţii complicate pe care abia acum le puteţi rezolva, pentru că aţi înţeles ce-a lipsit pe parcurs şi o să treceţi la etapa următoare, la slujbă, la şcoală.

Capricorn: E posibil să apară cineva care e pe lungimea voastră, dar mai aveţi de lucrat la capitolul - comunicare. Se pare c-o să primiţi ajutor din partea cuiva care ştie prin ce treceţi, poate aveţi nevoie de suport moral, poate sunt emoţii care ţin de starea sănătăţii, că faceţi investigaţii medicale.

Vărsător: O să vă daţi tot interesul să fiţi în rezonanţă cu partenerul de cuplu, ca să poată depăşi mai uşor nişte probleme de serviciu. Poate va trebui să faceţi un ultim efort ca să duceţi la bun sfârşit un proiect şi să-ncepeți altul, care nu se anunţă nici asta deloc uşor, dar voi sunteţi o forță.

Pești: E posibil să apară din senin o ofertă de lucru şi să nu staţi prea mult pe gânduri şi s-o acceptaţi - e tentantă. O să vă bucuraţi de nişte rezolvări, dar mai rămân situaţii fără soluţie deocamdată, şi trebuie s-aveţi răbdare că până la sfârşitul lunii o să le daţi de capăt, totuşi.

Vizualizări: 1,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: