Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noi cazuri de Covid în școlile din Gorj

Un elev de clasa a IX-a de la Colegiul „Gheorghe Magheru” din Târgu Jiu a fost depistat cu noul coronavirus. Clasa în care învață elevul va face ore online. Este a doua clasă de elevi din Târgu Jiu care trece la învățământul online încă din prima zi de școală, după o clasă a VI-a de la “Pompiliu Marcea”.

Și doi profesori, soț și soție, au fost depistați cu Covid-19. Bărbatul este profesor la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, iar soția este cadru didactic la o școală din Rovinari. Ambii sunt în carantină la domiciliu.

Autoritățile se așteaptă la o creștere a numărului de copii cu noua infecție. În Statele Unite, de exemplu, 30% din cazuri se înregistrează în rândul copiilor, la o lună de la începerea școlii.

În România sunt 182 de copii internați cu Covid, din care 12 la ATI.

Vizualizări: 3,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: