Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Fișe medicale auto și la Rovinari. Cât costă!

Gorjenii care doresc să obțină permisul de conducere vor putea merge și la Rovinari pentru obținerea fișei medicale.


Începând cu data de 16 septembrie, Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan” din Rovinari a fost autorizat de către DSP Gorj pentru întocmirea fișelor medicale.


Fișa medicală pentru grupa I (A, A1, A2, AM, B, B1 și BE) costă 100 de lei, iar cea pentru grupa II (C, CE, C1, C1E, D, DE, D1și D1E) se eliberează pentru suma de 115 lei.


„Cei interesați se pot adresa unității noastre de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-13.00. Documentele necesare sunt cartea de identitate și adeverință boli cronice, eliberată de medicul de familie”, a precizat Constantin Podaru, managerul spitalului.


Fișa medicală pentru permisul auto este obligatorie pentru obținerea permisului de conducere, prelungirea valabilițății/ preschimbarea permisului de conducere și în cazul permiselor anulate sau suspendate.

Vizualizări: 1,159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: