Nouă cupluri se vor cununa la Poarta Sărutului de Anul Nou

De foarte mulţi ani, în noaptea de Anul Nou se oficiază cununii la Târgu Jiu, la Poarta Sărutului, acolo unde mulţi tineri preferă să îşi unească destinele. Şi în acest an nouă cupluri de tineri s-au înscris pentru a-şi oficia căsătoria la Târgu Jiu chiar în noaptea dintre ani.

Anul acesta vor fi nouă cupluri care se vor căsători la Poarta Sărutului, în noaptea dintre ani.  Primarul Marcel Romanescu va fi la muncă şi de Revelion, pentru că Târgu Jiul, mai precis Poarta Sărutului, este locul ales de nouă cupluri de tineri pentru a-şi uni destinele în ultima noapte din acest an.

Primarul Marcel Romanescu a precizat că pentru căsătoriile deja tradiţionale din noaptea de Anul Nou s-au înscris 18 tineri, cinci cupluri fiind din Târgu Jiu, iar alte patru venind din alte judeţe ale ţării: „Nouă cupluri s-au înscris pentru a se cununa în noaptea de Anul Nou, iar din datele care le am acum, cinci sunt cu reşedinţa în Municipiul Târgu Jiu iar alte patru sunt venite din afară, din alte judeţe”.

Pentru tinerii care au ales să se căsătorească cu această ocazie, şi într-un cadru deosebit cum este cel din Parcul Central, acestea vor fi clipe de neuitat pentru că vor avea ocazia de a-şi uni destinele sub opera marelui sculptor Constantin Brâncuşi.

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: