O tânără din Târgu Jiu își caută jumătatea la show-ul "Mireasa", de la Antena 1

O tânără originară din Târgu Jiu își caută perechea în show-ul de televiziune "Mireasa", de la Antena 1. Rodica Roxana Toba are 23 de ani și este din Târgu Jiu, dar locuiește în București. Concurenta este pasionată de psihologie și își dorește să își găsească sufletul pereche în casa "Mireasa".

Roxana a absolvit Liceul Teologic, iar acum studiază psihologia la o facultate din Chișinău. În cadrul unui interviu pentru show-ul matrimonial, aceasta a vorbit cu mari emoții despre familia sa.

La cei 23 de ani, Roxana a trecut prin momente dificile care i-au marcat viața. Tânăra a rămas însărcinată de două ori cu doi parteneri diferiți, însă nu a reușit să ducă sarcinile până la final. "Am ajuns să lucrez într-o sală de jocuri după cea mai dureroasă despărțitre a mea, de un an și 8 luni. Am iubit foarte mult acel om cu care am stat un an și 8 luni, l-am iubit foarte mult. M-am dedicat lui trup și suflet, dar am fost înșelată. Am aflat că sunt înșelată din telefonul lui, iar după câteva zile am aflat că sunt și gravidă. I-am spus, iar el mi-a zis să fac avort. M-am supărat foarte tare, iar din cauza stresului nu am putut ține sarcina. Am suferit foarte mult, îmi doream copil acela. Am zis că dacă nu am omul, am ceva din dragostea noastră, dar nu a fost să fie", a mărturisit tânăra.

"Am avut o altă relație anul trecut cu un băiat care m-a înșelat și el. S-a întors la fosta, după ce a aflat că sunt însărcinată", a mai mărturisit Roxana.

Tânăra știe exact cum vrea să fie viitorul partener și speră să-l găsească la "Mireasa": "Îmi doresc ca viitorul meu soț să fie înalt, brunet, cu ochi căprui, sociabil, mai mare de vârstă și să fie amuzant. Nu aș vrea pe cineva care să fi fost căsătorit înainte. Contează să ne înțelegem, îmi doresc 2 copii, o familie".

Vizualizări: 12,060

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: