Oficialii de la Pandurii, impresionați până la penibil de un ecuson

Un copil din Târgu Jiu a găsit săptămâna trecută, în piaţă, un ecuson vechi al unui oficial de la Pandurii, pe care l-a dus la club. Ce motiv bun să ne facem imagine, şi-au zis oficialii de la Pandurii, după care au trântit un comunicat de presă lacrimogen, lângă care au plasat o fotografie cu puştiul şi secretarul general al clubului, Daniel Băloi. Pentru a evita penibilul, cei de la Pandurii au scris în comunicat „un obiect”, nu un ecuson expirat. Întrebat de Pandurul despre ce obiect este vorba şi ce oficial l-a pierdut, purtătorul de cuvânt de la Pandurii, David Constantinescu, a răspuns prin SMS: “Nu am întrebat”. Surse din club au susţinut că băiatul a înapoiat o geantă cu acte şi bani, fapt sugerat şi în comunicatul oficial, unde se preciza că „Ştefan nu e la primul gest de acest fel. În trecut a mai găsit o geantă cu bani”.

Clubul Pandurii a dat publicităţii săptămâna trecută un comunicat de presă care a lăsat loc de multe interpretări. Un copil de 10 ani, Ştefan, a găsit „un obiect” aparţinând unui oficial de la Pandurii, pe care l-a dus la club. Pandurii a încropit un comunicat, în care a lăudat copilul că „are un caracter extraordinar” şi că „nu s-a gândit niciun moment să-şi însuşească un obiect ce nu-i aparţinea”. Purtătorul de cuvânt, David Constantinescu, a fost contactat telefonic în ziua comunicatului, nu a dorit să răspundă, solicitând o discuție prin SMS-uri. Întrebat ce oficial şi ce obiect a pierdut, Constantinescu a răspuns prin SMS: “Nu am întrebat”. Ziarul a contactat alte surse, care au spus că este vorba de o geantă cu acte şi bani. Şi comunicatul sugera o astfel de variantă, deoarece se menţiona că Ştefan „în trecut a mai găsit o geantă cu bani, dar şi o tabletă”.

De la „nu ştiu” la „este posibil”

Ei bine, după dezinformarea apărută în Pandurul şi preluată de presa centrală, cei de la Pandurii au căzut din prostie în penibil. Adică au venit cu un nou comunicat, mai bine zis cu o dezminţire, în care spun că „geanta cu bani era de fapt o legitimaţie”. Nici de această dată nu se precizează, de exemplu, a cui era legitimaţia, dar într-o discuţie cu un jurnalist, preşedintele Mihai Prunariu a precizat că era un ecuson vechi al său, care nu mai era valabil şi pe care l-a aruncat.

Deci, pe site-ul unui club de Liga 1 a fost postat un comunicat de presă despre un ecuson aruncat!!! Oare ce se va întâmpla când cineva va arunca o carte de vizită? Lipsa dialogului dintre purtătorul de cuvânt al clubului și presă a dus la apariția unor informații inexacte. Pe de o parte, CS Pandurii postează pe site-ul oficial informații absolut irelevante pentru publicul larg plus interviuri fără substanță și informație, dar nu răspunde la întrebări pertinente. Chiar şi ieri, purtătorul de cuvânt a fost întrebat despre ce legitimaţie este vorba şi a cui. „Nu ştiu”, a fost răspunsul. „Sunt surse care spun că este vorba de un ecuson de arbitraj, aşa este?”, a fost următoarea întrebare. „Este posibil”, a răspuns purtătorul de cuvânt, precizând că nu a dorit decât să scoată în evidenţă caracterul copilului.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: