Minerul Motru, umilită la Craiova

Şase goluri primite şi zero marcate. Acesta este bilanţul „reuşit” de Minerul Motru în deplasarea de la CSU Craiova, care a devenit lider în seria a 2-a din Liga a II-a, după acest meci, în timp ce motrenii ţin bine de „lanterna roşie”.

Bucurie mare pentru cei 3.000 de spectatori care au asistat sâmbătă la meciul celor de la CSU Craiova cu Minerul Motru. Primul gol a venit chiar în min. 3, când Ganea a pătruns spre poartă, l-a driblat pe Popescu şi a înscris în poarta goală. Curelea a punctat în min. 10, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Patru minute mai târziu, acelaşi Curelea a marcat un gol valabil, iar în min. 21 Ferfelea a punctat pentru 3-0. Al patrulea gol a venit în min. 34, când Vătăjelu a şutat puternic în bară de la 22 de metri, Curelea a fost pe fază şi a punctat din nou.

Şi repriza a doua a fost o joacă pentru craioveni. Curelea a reuşit tripla în min. 48, punctând din şase metri şi scorul a devenit 5-0. Ambele echipe au făcut schimbări, dar jocul a devenit unul tern, până în min. 84, când Ganea şi Curelea au scăpat singuri cu portarul, primul dintre ei reuşind să înscrie pentru 6-0.

DEBUT

Balint a fost la primul meci ca antrenor în Bănie. A început cu dreptul şi a dus echipa pe primul loc în serie, cu 35 de puncte, în timp ce Minerul Motru rămâne lanterna roşie cu 8 puncte.

CSU: Brac - Cârjă, Ljubinkovic, Pătrașcu, Vătăjelu - Vandelannoite, Pleșan - Varga, Ferfelea, Ganea - Curelea. Antrenor: Gabi Balint

Motru: D. Popescu - Trașcă, Dicu, Nueleanu, Scânteie - Speroni, Hanu, Fărcășanu, Nicoloff, Poenaru - Trifu. Antrenor: Gabriel Zahiu

Arbitri: Denis Haidiner (Hunedoara) - Andrei Nicolae Chiţoiu (Timişoara), Dragoş Baluna (Bucureşti)

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: