Pandurii, eşec pe un stadion aproape gol

Pandurii a pierdut pe teren propriu, duminică, meciul cu Concordia Chiajna, scor 0-1.

Doar 50 de spectatori au urmărit din tribunele stadionului din Severin meciul a două dintre echipele slabe din Liga I. Asta deşi cu o zi înainte tribunele au fost pline la meciul CSU Craiova – Steaua, scor 1-2.

Concordia a deschis scorul în min. 42, prin Raul Costin. Faza a plecat de la Răducanu, bine deschis la marginea careului de 16 metri, acesta fiind bine blocat de portarul Stanca. Portarul a fost prins în poziţie greşită de reluarea lui Raul Costin, Stanca fiind mult în afara porţii.

Oaspeţii au mai avut o bună ocazie de gol în min. 53, când Herea a scăpat singur cu portarul gorjenilor, pe care a încercat să-l dribleze. Stanca a plonjat foarte bine şi i-a luat mingea lui Herea la timp. Una peste alta, meciul a fost unul slab, ambele echipe jucând defensiv, deşi nevoia de puncte era una uriaşă.

Pandurii nu a mai câştigat de şapte meciuri în Liga 1, obţinând în tot acest timp doar 2 puncte (1-1 cu Voluntari şi 1-1 cu CSM Poli Iaşi). Înainte de meciul cu Concordia, echipa lui Flavius Stoican ocupa poziţia a 12-a, cu 19 puncte.

Vizualizări: 1,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: