Pandurii, în discuţii cu Batin. Nigerianul Samson a debutat!

CS Pandurii trebuie să ia măsuri urgente pentru a avea speranţe că rămâne în Liga I. Meciul cu Viitorul a arătat că dorinţa de afirmare nu este suficientă pentru elevii lui Flavius Stoican. Echipa este în discuţii pentru transferarea jucătorului Paul Batin. La Pandurii a debutat și nigerianul Samson Nwabueze.

Potrivit unor surse, directorul sportiv al CS Pandurii și antrenorul Flavius Stoican sunt în discuții avansate cu Paul Batin. Cel mai probabil acesta va semna, joi, cu Pandurii. Astfel, atacantul revine la Târgu Jiu după 5 ani, atunci jucând sub formă de împrumut în sezonul 2011-2012. Paul Batin, 29 de ani, este liber de contract după ce s-a despărțit de Miedz Legnica, din liga a 2-a din Polonia.

În a doua parte a sezonului trecut, Batin a jucat la Dinamo, bifând 4 meciuri. De-a lungul carierei, Batin a mai jucat la FCM Baia Mare, CFR Cluj, UTA, Gaz Metan, FC Brașov și FC Botoșani. 150.000 € este cota lui Batin, potrivit transfermarkt.de.

DEBUT

Nigerianul Samson Nwabueze (28 ani) a debutat, luni, în Liga 1, după ce a intrat la pauză pentru noua sa echipă, Pandurii Târgu Jiu, în jocul pierdut la Ovidiu, 0-3 cu Viitorul. După cinci ani petrecuţi la Vâlcea, unde a activat la Damila Măciuca şi CSM Râmnicu Vâlcea, Samson şi-a văzut visul îndeplinit şi a evoluat într-un meci de prima ligă.

Vizualizări: 424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: