Pandurii, la un pas de surpriză la Mioveni

Gorjenii de la Pandurii au fost la un pas de o victorie în meciul cu CS Mioveni din etapa a 23-a. Pandurii a remizat, scor final 2-2, după ce tânăra echipă a lui Adrian Bogoi, a condus cu 1-0 în prima repriză şi 2-1 în repriza a doua.

Pandurii a condus de două ori în meciul din etapa a 23-a,  dar a încheiat la egalitate meciul cu CS Mioveni, scor 2-2. Pandurii a practicat un joc frumos la Mioveni, dar tinereţea echipei lui Bogoi şi lipsa de experienţă a multor jucători şi-au spus cuvântul.

Deşi au deschis scorul şi au condus cu 1-0 aproape o repriză, gorjenii au fost egalaţi de fiecare dată pe tabelă de o echipă mult mai experimentată şi mai bine clasată. În minutul 20 Andrei Blejdea a intrat în careu cu mingea la picior, a întors un adversar şi a înscris cu un şut la colţul lung. În minutele de prelungire ale primei reprize gazdele de la Mioveni au egalat, profitând de o greşeală a mai multor jucători din apărarea pandurilor. Măzărache a scăpat pe contraatac, a intrat în careu, fiind blocat de portarul Costache, dar mingea nu a fost respinsă de fundaşi pandurilor şi a ajuns la Ionuţ Rădescu, care a şutat  în poarta goală.

În minutul 60 scorul a devenit 2-1 pentru Pandurii după ce Patrick Popescu a reluat cu capul, din careu, o centrare de pe stânga şi l-a învins pe portarul Sima. După doar două minute scorul a devenit  2-2.  Balint a scăpat singur pe dreapta, pe contraatac, a intrat  în careu, şi a pasat în centru, de unde Simon Măzărache a şutat în blocaj, iar mingea a ricoşat cu boltă peste portarul Costache, intrând în poartă. Până la final s-a mai remarcat doar tânărul portar Costache de la Pandurii care a scos senzaţional, de lângă bară, mingea trimisă cu capul de argeşeni, din 6 metri, după o centrare de pe stânga. 

CS MIOVENI - PANDURII TÂRGU JIU, scor 2-2

Stadion: Orăşenesc (Mioveni - Argeş);

Arbitru: Andrei Baciu (Botoşani); Asistenţi: Damian Antal şi George Bogdan Duţă (ambii din Bacău).

Mioveni: Val. Sima - Kilyen, Celea, Burnea, Ed. Stoica - Rădescu, Boboc, R. Lazăr (cpt.), Coşereanu - Hergheligiu, Mazarache

Rezerve: Bg. Preda - M. Şerban, Rob. Gheorghe, Val. Balint, C. Năstăsie, Isfan, Ct. Alexe.  Antrenor: Daniel Opriţa

Pandurii: Al. Costache - Nic. Cotolan, Rob. Gheorghe, Dănescu, Brînzan (cpt.), Al. Vasilescu, LaurenţiuTudor, P. Popescu, Trancă, Al. Vodă, Blejdea.

Rezerve: Al. Opriţa - Draca, Almic, Rob. Bratu, Tănăsoiu, Kim Du-Ho, Al. Dinu.Antrenor: Adrian Bogoi

Vizualizări: 1,653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: