Patru rețete de măști naturale, dezvăluite de Alisa Coroi

Secretul pentru un machiaj perfect vine din hidratare și îngrijire corespunzătoare! Este esenţială aplicarea unei măști pentru hidratare și îndepărtarea celulelor moarte, dar în funcție de ten. Aceste măști pot fi folosite frecvent, pentru că un ten frumos necesită timp, dar trebuie aplicate mai ales dacă urmează să aplici un machiaj, așa cum este cazul mireselor.

Măşti pentru ten uscat:

Mască de ou și iaurt – amestecă bine 2 gălbenușuri de ou cu două lingurițe de iaurt și aplică-le câteva minute după care clătești cu apa călduță! Aceasta este o mască hidratantă după care tenul va arăta luminos și hidratat!

Mască de zahăr (sau zaț de cafea) – pune 2 lingurițe de zahăr (sau zaț) în 3 lingurițe de apă și amestecă cât să omogenizezi compoziția. Această exfoliere va face ca toate produsele de make-up să se așeze perfect pe ten deoarece îndepărtează celulele moarte.

Măști pentru ten gras:

Mască cu ou și lămâie – Dacă gălbenușul am spus că este bun pentru ten uscat, ei bine, albușul este perfect pentru ten gras! Separă albușul de gălbenuș și adaugă câteva picături din sucul de la o lămâie. Lasă să acționeze 15-20 de minute și clătește cu apa călduță.

Mască cu argilă – Se prepară astfel: în 200 ml de apa (o cană) se pun două linguri de argilă pulbere. Amestecă bine și aplică pe față. Lasă masca să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătește cu apa călduță. Este recomandat să repeți procedura o dată la 2-3 zile, pentru a observa rezultate pe un ten gras.

Vizualizări: 6,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: