Pensionarii amenință cu proteste în fața guvernului

Pensionarii amenință cu proteste, fiind revoltați că veniturile lor sunt foarte mici. După ce Guvernul Orban a anunțat faptul că pensiile se vor majora doar cu 14% de la 1 septembrie și nu cu 40%, așa cum se anunțase, pensionarii spun că vor ieși în stradă.

Maria Ciobănoiu, unul dintre membrii Ligii Pensionarilor din Gorj, spune că procentul de 14% este unul extrem de mic, iar pensiile nu vor crește în așa fel încât să satisfacă nevoile oamenilor. Mai mult, femeia a mai afirmat și faptul că va ieși în stradă.

”Este în regulă ca acest protest să fie organizat. Merită s-l facem. Suntem mințiți de foarte mult timp. Ne-au promis că punctul de pensie va fi majorat cu 40%, însă nu, ne-au aruncat un 14%. Nu mă încălzește cu nimic. Am și anumite medicamente de cumpărat și multe altele. Protestul este bine venit. Am înțeleg că a fost pandemie, dar doar pentru noi a fost, pentru ei nu? Să taie pensiile lor”, a spus Maria Ciobănoiu.

Mitingul ar urma să aibă loc pe data de 1 octombrie 2020, în fața Guvernului, atunci când este celebrată și Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Vizualizări: 791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: