Peste 800 de gorjeni la Urgențe, în minivacanța de Paște

Minivacanța de Paște i-a dat peste cap pe gorjeni. Peste 800 de persoane s-au prezentat, în această perioadă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

„În minivacanța de Paște (1-6 mai), la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu s-au prezentat 837 de pacienți, cu diferite afecțiuni. Aceștia au beneficiat de îngrijiri și investigații medicale, unii au avut nevoie de internare, dar majoritatea, după ce au beneficiat de consulturi interdisciplinare, au plecat cu recomandări și rețete”, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu.

În cele două zile de Paște, la UPU au ajuns 259 de pacienți: „În cele două zile de Paște, la UPU au ajuns 259 de pacienți, iar ziua cu cei mai mulți pacienți a fost cea de luni, când la UPU s-au prezentat 164 de bolnavi. Diagnostice: enterocolite cauzate de prea multă mâncare, stări de rău din cauza consumului exagerat de alcool, colici renale și biliare, dar au fost și pacienți care au fost mușcați de căpușe în timp ce se aflau la iarbă verde. De asemenea, s-au prezentat și pacienți ale căror boli cronice neurologice, cardiace, diabetice sau renale s-au decompensat, precum și victime ale unor accidente rutiere, care suferiseră multiple traumatisme”, potrivit reprezentanților spitalului.

Vizualizări: 960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: