Petreceri cu Dj la ștrandul din Murgești

Cetățenii din Turceni și din localitățile învecinate orașului vor avea unde să se răcorească în zilele toride de vară. Ștrandul din Murgești și-a deschis porțile, fiind disponibil zi de zi până la încheierea sezonului estival. Pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută pentru clienții ștrandului, administratorii complexului și-au propus să organizeze în fiecare weekend petreceri cu DJ.

Ștrandul din Murgești este deja la cel de-al patrulea an de funcționare. Bazinele de înot reprezintă o oază de relaxare pentru cetățenii din zona de sud a județului și nu numai. În ziua deschiderii, pe data de 1 iulie, aproximativ 500 de persoane au venit să se bălăcească la bazinele complexului. Prețurile sunt accesibile, iar cei care vizitează complexul beneficiază de tot confortul pentru a se recrea. Complexul de agrement dispune de terase, șezlonguri, terenuri de sport și restaurante, cu preparate care mai de care mai gustoase. Două bazine sunt puse la dispoziția clienților, unul pentru adulți și un altul pentru copii. Unitatea este dotată cu 400 de șezlonguri și umbreluțele aferente. În weekend, tariful de acces la bazine este de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. De luni până vineri, adulții plătesc 12 lei la intrare, iar copiii doar 5 lei. Și pentru ca distracția să fie garantată, administratorii complexului au luat decizia de a aduce în fiecare weekend un DJ care să întrețină atmosfera. Apa din bazine este purificată în permanență, urmare implementării unui sistem de electroliză care menține calitatea apei în condițiile impuse de legislația în domeniul sanitar.

Clienții pot folosi și terenul sintetic de sport amenajat în interiorul complexului. Pe acestea pot practica volei, tenis sau minifotbal.
Complexul de agrement din Murgești dispune și de două săli de evenimente, de 550 de locuri, respectiv 250 de locuri.

Vizualizări: 4,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: