Prefectul nu mai are nimic cu fustele, ci cu sandalele

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, susține că regulamentul prin care interzice accesul unor categorii de persoane în Palatul Administrativ este bun, dar modul în care a fost el prezentat în presa locală și națională lasă de dorit. Prefectul susține că în regulament nu apare cuvântul fustă și nici nu se face referire la lungimea acesteia, asta după ce presa l-a ironizat pe această temă. „În acest regulament nu este nicăieri trecut cuvântul fustă sau dimensiunea fustei sau decolteu adânc”, se apără prefectul. Acesta a spus că femeia care a fost oprită de paznic în prima zi de aplicare a ordinului nu avea probleme cu fusta, ci cu încălțămintea. „Ținuta era foarte decentă, angajatul firmei de pază s-a referit la încălțăminte, că erau papuci de plajă. Dar, femeia a pus placa cu rochița, a ieșit afară și a dat declarațiile în presă”, a spus prefectul la Radio Infinit. Așa cum se vede în fotografie, femeia era în sandale, nu papuci.

Ordinul prefectului ține la ușa Palatului Administrativ oamenii care se îmbracă provocator, dar și pe cei zdrențuroși. „Ținuta inacceptabilă include: pantaloni scurți, papuci de plajă, îmbrăcăminte indicând afilierea la o bandă sau alte obiecte de îmbrăcăminte cu caracter ofensator, vulgar, rasist, sexist, obscen, haine cu desene sau cuvinte sugestive, slogane. Nu vor fi permise articole de îmbrăcăminte sfâșiate, murdare și zdrențăroase, articolele de îmbrăcăminte provocatoare sau purtate provocator”, este textul din ordin.

Prefectul Ciprian Florescu nu pare să înțeleagă enormitatea pe care a produs-o și este surprins că nu este susținut în demersul său de parlamentari și de șefii celorlalte instituții din Palatul Administrativ.

Vizualizări: 2,507

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: