Pregătesc spațiile de la stadion pentru licitații. Primar: Am discutat și cu McDonald's

Autoritățile de la Târgu Jiu pregătesc spațiile de la Stadionul Municipal pentru închiriere. În ședința din această lună, aleșii locali vor aproba studiul de oportunitate care va stabili prețurile de la care va porni închirierea spațiilor comerciale disponibile în cadrul stadionului și a hotelului de patru stele care a fost inaugurat lângă arena sportivă.

Primarul Marcel Romanescu a explicat că a purtat deja discuții cu mai multe societăți care sunt dornice să investească în această zonă. Printre acestea, McDonald's ar vrea să închirieze un spațiu în cadrul complexului sportiv, a mai adăugat Romanescu: “În ședința din această lună, vom aproba studiul de oportunitate care să ne spună care este prețul minim de la care să pornim. Discuții am avut tot timpul și cu cei de la McDonald's și nu numai. Este vorba de bani și când e vorba de bani, chiar dacă am purtat discuții, la licitație se prezintă societățile care vor să rămână la Târgu Jiu și care să poată investi în această zonă”.

Odată ce se va stabili prețul minim, vor fi făcute demersurile pentru organizarea licitațiilor. Nu mai puțin de zece baruri ar putea funcționa aici alături de hotelul de patru stele, dar și alte spații comerciale.

Stadionul din Târgu Jiu a costat peste 25 de milioane de euro.

Vizualizări: 3,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: