Prietenul Vîlceanu sare la gâtul lui Orban

Subiectul condamnării premierului Florin Cîțu în SUA, pentru o „greșeală” de acum 20 de ani, a agitat spiritele în taberele din PNL.

Apropiații lui Cîțu au ieșit imediat la rampă, făcând scut în jurul premierului, unul dintre ei fiind deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu. Parlamentarul nu a avut nicio reținere în a-l acuza public pe Ludovic Orban că a știut de această condamnare și că întreg scandalul a pornit din interiorul PNL.

„Ludovic Orban avea documentul. Eu am declarat că, în urma cu 2 luni, colegii din cealaltă echipă se lăudau că vor veni cu o informație care să îl distrugă pe Florin Cîțu. Ce pot să vă spun este că domnul Orban avea acest document acum două luni și jumătate și l-a arătat altor colegi, s-a lăudat cu el”, a declarat Dan Vîlceanu, joi, la Antena 3.

Liberalul a mai declarat că cei apropiați de Florin Cîțu știau de amenda plătită. „Știu cu siguranță că documentul e din interiorul PNL, nu e nicio surpriză. Florin Cîțu nu a făcut un secret din asta. Noi, prietenii apropiați, știam de acest lucru. Dar nu poți merge la tv sa vorbești despre asta”, a mai spus Vîlceanu.

Parlamentarul de Gorj este cel mai apropiat colaborator al premierului Cîțu, fiind în cărți pentru postul de ministru de Finanțe. Numele său a fost vehiculat și pentru șefia Camerei Deputaților în contextul în care Orban va pierde alegerile din PNL și va demisiona, așa cum a promis.

Ludovic Orban a respins orice implicare în apariția informației despre faptul că premierul a făcut două zile de închisoare în SUA și a plătit o amendă pentru că a condus sub influența alcoolului.

Vizualizări: 2,609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: