Weber nu este de acord cu privatizarea Salrom

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, nu este de acord cu privatizarea Societății Naționale a Sării - Salrom, mai ales acum, când urmează să fie redeschisă exploatarea de grafit din județul Gorj.

“Este revoltător modul în care actuala guvernare încearcă să dea pe mâna unor investitori privați bogățiile României. Ceea ce încercau reprezentanții PNL-USR-Plus să prezinte ca o oportunitate pentru județul Gorj și pentru zona Olteniei este, de fapt, furt pe față a resurselor naturale ale țării. Mina de grafit de la Baia de Fier TREBUIE redeschisă de statul român, nu dată pe mâna unor privați, așa cum doresc acum liderii USR-Plus- PNL”, a transmis Mihai Weber.

Salrom este deținută de statul român în proporție de 51% și de Fondul Proprietatea în proporție de 49%. Interesant este că Salrom este o societate pe profit.

Weber acuză că, prin aceleași metode, se încearcă vânzarea Complexului Energetic Oltenia.

“PSD se va opune categoric devalizării industriei și economiei României și va face tot ce este legal permis pentru a împiedica vânzarea acestor companii către investitori privați!”, a transmis deputatul de Gorj.

Vizualizări: 753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: