Priorităţile primarului din Dragotești pentru următorii ani

Planuri măreţe are administraţia locală din Dragoteşti în ceea ce priveşte crearea unor condiţii mai bune pentru cetăţeni. Primarul Vili Pasăre vrea ca până în 2018 toate satele comunei să fie racordate la sistemul de apă și canalizare. Autoritățile locale și-au propus să acceseze fonduri externe pentru a duce la îndeplinire acest deziderat.

În momentul de faţă, jumătate din comuna Dragotești este racordată la sistemul de alimentare cu apă. Reţea de canalizare nu există în niciun sat. Autorităţile locale vor să creeze cele mai bune condiții cetățenilor și dacă va fi posibil într-un timp cât mai scurt. De aceea, investițiile prioritare ale autorităţilor locale sunt realizarea reţelei de canalizare pentru toate satele componente și extinderea reţelei de alimentare cu apă în toată comuna Dragoteşti. În acest sens, primarul Vili Pasăre, va depune proiectele pentru obținerea de finanțare din fonduri externe. "Ca obiectiv principal pentru perioada 2016-2017 este apa şi canalul în comuna Dragoteşti. Sperăm ca în sesiunea din această vară să obţinem creditele necesare pentru acest obiectiv și, totodată, să beneficiem de această lucrare foarte grea, dar mult necesară, benefică atât pentru instituţiile de pe raza localităţii, dar în mod special pentru cetăţeni", a declarat Vili Pasăre, primarul comunei Dragoteşti.   

De aceste sisteme vor beneficia, atât cetățenii din satul Corobăi, cât şi din Trestioara şi Dragotești. Conform recensământului efectuat în 2011, populația comunei Drăgotești se ridică la 2.505 locuitori.

Vizualizări: 341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: