Probleme mari pentru Firicel din Las Fierbinţi

Toma Cuzin, cel care îl joacă pe Firicel în serialul Las Fierbinţi, a fost prins de poliţiştii de la Brigada Rutieră din Bucureşti în timp ce conducea cu permisul suspendat, anunţă ziarul Libertatea.

Actorul ar fi suspectat de poliţişti şi că a condus sub influenţa drogurilor. Lui Cuzin Toma i s-au prelevat probe biologice şi se aşteaptă rezultatele, menţionează sursa citată. Actorul a infirmat aceste informaţii la un post de televiziune. „Nu am băut, nu am consumat droguri”, a spus actorul la România TV, susţinând şi că nu i s-a deschis dosar penal.
Cuzin Toma a fost prins marţi seara, în Bucureşti, fiind tras pe dreapta de un echipaj al Secţiei 11 Poliţie. Poliţiştii au descoperit că actorul avea permisul suspendat, dar le-a atras atenţia şi comportamentul lui ciudat. Actorul a fost testat cu aparatul din dotare, apoi a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde i-au fost recoltate probe biologice, poliţiştii suspectând că a condus sub influenţa stupefiantelor, au precizat surse judiciare pentru Libertatea. (A.A.)

Vizualizări: 3,693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: