Gorjeanca Silvia de la „Ai stil” şi-a speriat fanii

Silvia Popescu, câştigătoarea celei mai cunoscute emisiuni de stil de la postul de televiziune Kanal D, a avut o apariţie de speriat la Gala Elle Style Awards 2018.

Silvia Popescu este recunoscută pentru stilul vestimentar excentric şi unic pe care îl adoptă, dar la evenimentul organizat de revista „Elle”, marţi seară, la Palatul Parlamentului, a şocat pe toată lumea, fiind mai extravagantă ca niciodată.

Silvia, care a câştigat atât primul sezon al show-ului „Bravo, ai stil”, cât şi „Bravo, ai stil. All Star”, a apărut la eveniment într-o ţinută de văduvă neagră. A ales o rochie de epocă, ultradimensionată, de culoare neagră, iar pe cap a purtat un voal lung, în aceeaşi nuanţă.

Atitudinea adoptată de Silvia Popescu a fost una potrivită dress code-ului evenimentului (noir, glitter, extravagant), astfel că imaginea oferită de câştigătoarea show-urilor de stil de la Kanal D a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Iar fanii ei de pe pagina de socializare au felicitat-o, spunându-i că a avut o ţinută de speriat. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 1,523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: