Procesul mascaților bătăuși, reluat după Paște

Polițiștii judecați pentru tortură și tentativă de omor au primit o nouă amânare. Procesul lor va fi reluat după Paște. Cei șase polițiști sunt acuzați că i-au dat o bătaie soră cu moartea unui șofer din Novaci suspectat de ultraj. 

“Faţă de lipsa suplimentului la raportul de expertiză medico-legală amână judecarea cauzei la data de 20.05.2024,ora 09:00, pentru când părtile au terme în cunostinţă astfel cum prevăd disp. art. 353 alin.2 C.pr.pen. Se revine cu adresă către IML Craiova”, se arată în decizia instanței.

Următorul termen a fost stabilit pe 20 mai. 

Cei șase inculpați din dosar sunt Alin Buligan, Alexandru Mihălcescu, Alexandru Popescu, Vlăduț Rovența, Cosmin Anica și Daniel Popescu. Ei sunt judecați de abuz în serviciu, tentativă de omor și tortură. Toți cei șase au fost puși la dispoziție.

Incidentul a avut loc în vara anului 2021. Patru polițiști care făceau parte din Serviciul de Actiuni Speciale au fost chemați în ajutorul unui echipaj de la Rutieră după ce unul dintre polițiști ar fi fost acroșat cu mașina de un bărbat care apoi ar fi fugit de la fața locului. Șoferul a fost prins la scurt timp, dar pentru că nu le-ar fi spus polițiștilor unde a ascuns mașina a fost bătut crunt chiar de oamenii legii. A fost bătut atât în secție, cât și în dubă. Din arest, bărbatul a ajuns la Terapie Intensivă, unde medicii i-au scos mai multe organe ca să-i salveze viața. Odată cu cei patru, au fost anchetați și șefii lor.

Vizualizări: 1,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: