Artistă din Gorj, la „Chefi la cuţite”. Era să omoare juraţii!

Cântăreaţa de muzică populară Reli Sanda a avut o experienţă greu de uitat la „Chefi la cuţite”. Nu atât pentru ea, cât pentru cei trei juraţi, care au scuipat de la prima înghiţitură. Le-a pus probleme un sos de lămâie, care era atât de acru, încât unul dintre ei a făcut atac de panică.

Cântăreaţa gorjeancă a spus în emisiune că a venit să-şi arate competenţele în ale bucătăriei. Artista a pregătit fudulii de curcan cu sos de lămâie şi piure de pepene galben. „Sper să-mi iese. Nu sunt un bucătar profesionist. De profesie sunt avocată şi în timpul meu liber cânt muzică populară“, a spus Reli Sanda, precizând că muzica şi bucătăria se îmbină foarte bine. „Am venit aici să obţin cuţitele“, spunea artista înainte să dea ochii cu juraţii.

Chef Florin Dumitrescu a fost suspicios de la început, când a văzut cum arată farfuria. „Cum să mănânci mă piure cu pepene galben şi fudulii?“, a spus chef Florin, care a îndrăznit până la urmă să guste, dar a scuipat imediat. La fel a păţit şi chef Scărlătescu. „De ce e aşa acru? Zici că e zeamă de lămâie legată cu ceva. Nu pot să îmi dau seama cine a gătit, cred că cineva care are necaz pe noi“, a spus şi chef Sorin Bontea.

Reli Sanda a intrat cântând în faţa juraţilor, care încă nu îşi reveniseră din şoc. „Am pregătit o reţetă pe care eu am inventat-o, am deviat-o puţin faţă de cum era ea. Trebuia să fac un piure de pepene, dar nu mi-a mai ajuns timpul. Am făcut un sos de lămâie cu puţină făină“, a spus cântăreaţa, care nu a reuşit până la urmă să ia mult doritele cuţite.

Vizualizări: 4,839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: